Ne vem s čim sem si zaslužil, da sem že drugič v tem mesecu dobil elektronsko sporočilo od Danijela Spasojevića, oz. iz elektronskega naslova Dani Production, kjer me nekdo poziva, naj njegovo sporočilo posredujem naprej! Osebe Danijel Spasojević ne poznam, niti ji nikoli nisem posredoval svojega elektronskega naslova.

Ker je v njegovem sporočilu cel kup povezav na razne bloge, med drugim tudi na blog Iztoka Gartnerja in ker ni nikjer možnosti odjave, razmišljam da ti dve sporočili spadata v kategorijo nezaželene elektronske pošte?!

In če bi Danijel Spasojević bral blog svojega prijatelja Iztoka, bi verjetno vedel kakšno je moje mnenje o vsem tem. Navkljub mojemu odgovoru na prvo elektronsko sporočilo, kjer sem ga povprašal od kje mu moj elektronski naslov in zahteval naj se v bodoče izogne spamanju mojega elektronskega naslov, se je zgodba danes ponovila.

Danijel Spasojević, dovolj je! Svoje probleme boš reševal brez mene! Ker očitno ne znaš prebrati maila, naj bo tole opozorilo da bo tretje nenaročeno elektronsko sporočilo romalo na za to pristojni organ!