Ko za kosilo poješ sveže nabrane gobe iz gozda in začneš razmišljati o posladku, je rešitev zelo preprosta. Še en skok za par minut v gozd in polna skleda kostanja je nabrana. Prednost življenja na vasi!

Ampak sem v hudi dilemi. Pečen kostanj, kuhan kostanj, kostanjeva torta ali kostanjev pire? Kaj predlagate?

3 Responses to Pečen kostanj, kuhan kostanj, kostanjeva torta ali kostanjev pire?

  1. Si. R. pravi:

    Kostanjev pire je najboljš, če je 1 dan uležan … tko da ga črtaj :)

  2. Cocky pravi:

    Danes, ki je še kokr tolk topel dan, pejdi ven pod pergolo, prnes boben od pralnga stroja, vzemi nekaj drv, malo podkuri, speci kostanj, ponudi belo vino in si naredta lep večer ;)

    Dej ga no srt pa torto pečt..ga pa pihneš :)

  3. rdečka pravi:

    hud recept cocky…ponudila cabernet sauvignon :)))))))))) ratalo

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.