had blog roni kordis had blog roni kordis

Jailbreak iPhone 3.1.2 – PwnageTool 3.1.4

Za iPhone SW 3.1.2 obstajata dve rešitvi za jailbreakBlackra1n – namenjena uporabnikom Windowsov in PwnageTool 3.1.4 rešitev za uporabnike Macov!

Navodila za PwnageTool 3.1.4 (seveda to počnete na lastno odgovornost!):
1.: Naložite si zadnjo verzijo iTunes-ov – download
2.: Naredite Backup celotnega telefona!
3.: Shranite PwnageTool 3.1.4download


4. Shranite iPhone OS 3.1.2 SW za vašo verzijo iPhone-a – download
5.: Zaženite PwnageTool 3.1.4 in izberite napravo
6.: PwnageTool 3.1.4 sam najde pravilni firmware
7.: Kliknite na “No” ko PwnageTool vpraša “Do you have an iPhone contract that would activate normally through iTunes?”, če je vaš telefon zaklenje, oz. “Yes”, če ste ga kupili v prosti prodaji (Italija)
8.: PwnageTool bo skreiral jailbrejkano .ipsw datoteko
9.: Zaženete iTunes-e in naredite restore s tem “vašim” iPhone firmware-om 3.1.2 (točka 8.), ki smo ga naredili z PwnageToolom – pritisnete “alt” gumb – Mac, oz. “shift” Win na tipkovnici in kliknete “Restore” (NE “Update” ali “Check for Update”) in izpustite alt ali shift tipko!
10.: Naslonite se nazaj in počakajte do konca!
11.: Sedaj lahko naredite restore vaših nastavitev!

Če vas zanima kako se odklene telefon z verzijo 3.1.2?Unlock iPhone 3.1.2 Firmware with ultrasn0w

 1. Zakaj “no” v 7. točki, če pa imaš “tovarniško odklenjen” iPhone, ki se normalno aktivira?

 2. @prgrmr: ce imas telefon iz italije ja, ampak verjetno bo tole metodo preizkusilo tudi precej ostalih lastnikov iphonov..

  in ne bi rad, da imam potem probleme :) oz. da bom moral resevati taksne zadeve..

  sodelavcu sem ga poapdejtal iz 1.3 na 3.1.2 in je vse delovalo..

 3. Ti, jest sem še kar na 3.0. Ne da se mi več, oziroma preveč je enih stvari že naloženih in čist okej mi dela..no, ja..
  A že obstaja kak bolj konkreten beckup za cidya aplikacije in nastavitve?

 4. Opa, so bili pa hitri :) Mene samo zanima, če ima kdo težave s piratskimi appi? Npr. hočem dat gor Black’s Law Dictionary iz appulous, pa mi itunes napiše, da ta PC ni avtoriziran, čeprav je. Ampak sumim, da je problem v tem, da imam SLO iTunes account in verjetno tega appa ne podpira v slo, ker imam tukaj pač še zmaje, sifilis in socializem.

 5. @zonpjer: nope, se vedno je isto :) vsaj jaz se nisem nasel nicesr kar bi res delovalo.. obstaja nekaj, ampak men ne deluje :)

  @azzqim: a dajes preko itunsov appe gor? jaz grem rajsi kr direkt, tisto kar se da.. ker sem imel podobne tezave takoj na zacetku, k sem odkril appoulus, kot jih imas ti..

 6. Kaj pa je to nekaj? Poznam samo AppBackup in PkgBackup. Prvi je free, drugi comercial.
  Ampak oba sta isti princip, naredita listo. Enkrat sem to probal, pa sem pol, kaj vem zakaj že zgubil zadnji itunes backup in s tem tudi to listo in pol jovo na novo. Boring ;)

 7. Aha, direkt misliš prek FTPja? Tega še nisem probal, bi bilo pa dobro očitno :) Kako pa narediš to? Verjetn kak ekstrakt .ipa in potem naložit v kateri direktorij?

Komentarji so zaprti.