www.f-ena.si – Miran Ališič ima najhitrejši portal v Sloveniji

Miran Ališič, “najhitrejši” komentator Formule 1 v Sloveniji, je odprl najhitrejši portal v Sloveniji

No, on je odgovorni urednik tega portala in je izkoristil medijsko prepoznavnost svojega imena! In če mu bo dnevno uspelo polniti novice in vse ostale kategorije, ki jih ima na portalu, potem ima človek resnično veliko časa v življenju. Ampak to ni moja stvar!

Zanimiv je del pravna pojasnila, kjer ima zapisano – Uporabniki nekaterih vsebin spletnih strani www.f-ena.si se morajo registrirati – ampak jaz ne najdem nobene registracije! Verjetno malce bolj generično pravno obvestilo?! In kar me je še presenetilo je oglaševanje na www.f-ena.si.
Cene so, khm khm, hudičevo visoke, glede na to da je portal nov in nima nobenega obiska –

Nesegmentiran zakup po celotnem spletnem mestu
oglasna kocka – 300x250px – 1.000,00 € /mesec
Segmentiran zakup na podstrani “GOVORI SE”
široki nebotičnik – 160x600px – 400,00 € /mesec

Ti šment, jaz pa se ukvarjam s par 10€ na mesec. Očitno bom moral dobiti osebo za trženje in prodajo, da bom služil velike denarčke od oglaševalcev!

f-ena

 1. Te cene so zelo nizke, ker tukaj pač Ališič prodaja samega sebe. Iz vidika koliko dejankso oglaševalec dobi, pa so verjento blazno visoke.

  Je pa ljubiteljev F1 in širše motošportov veliko, in zna takšna zadeva kar lepo zaživeti. Ker gre za dobro definirano cilno množico, je lahko tudi oglaševanje zelo donosno. Po svoje je zanimivo, da to ni (vsaj izgleda ne) v okviru posebnih spletnih strani v 24ur.com skupini, kot so zadovoljna.si, rbd.si, cekin.si ipd… Ker Ališič bo zihr delal reklamo za to stran tudi med komentiranjem dirk formule 1.

  Ima pa ta stran eno zelo dobro lastnost. Tiho je. Za razliko od Ališiča.

 2. cenovna razlika med tabo in alisicem je v blagovni znamki vajinih imen, zato bodo oglasevalci veliko vec evrckov puscali pri njemu kot pa pri tebi, recimo.

  glede njegovega portaliranja – ce bo vsaj pol toliko uspesen kot je bojan pozar, potem bomo radi zahajali v njegov koticek, ce ne, bo to se eden izmed propadlih projektov.

  zagotovo je vodenje portala veliko manjsi zalogaj kot pa vodenje, recimo, casopisa, na playboyu ni zdrzal dolgo.

  njegove strani se nisem videl, ampak upam, da bo sodobna.

 3. Spoštovan gospod Miran Alešič!
  Ne mislim ničesar komentirati. Imam le vprašanje, kako ima
  F-1 urejeno gašenje. Če so moje informacije točne imam gasilno
  sredstvo, ki bi ga bilo vredno ponuditi konstruktorjem F-1.
  Moje gasilno sredstvo gasi, preprečuje širjenje ognja in hladi, tako predmete, kot živa bitja. Preprečuje nastajanje opeklin, in če že nastanejo, ljudem lajša bolečine in jih celo zdravi!

  Lep pozdrav!

  Slavko Likar

  Črnomelj 14.04.2011

 4. Če že imamo to smolo, da mora prav Ališič komentirat formulo 1 na tv Slo, bi bil zelo vesel, če bi se malo manj posvečal rumenim tračem iz zakulisja F1 in bi malo bolj spremljal dogajanje na stezi.

 5. Jao jao, Mirane moj, mogoče si pa res najhitrejši komentator, a bi raje da mal upočasniš, pa nehaš govorit take bučke po televiziji, mal bolj pozorno gledaš dirko, pustiš da ostali slišimo javljanja dirkačev in boxov, ne pa kar naprej neki nabijat o tračih…

  Če pa že želiš kaj povedat, vsaj povej kdo je dejansko v dirkalniku, ne pa naključno zbrat enega voznika iz tima.

  Aja, pa če me zanima tenis ali pa hlače tenisačev, bi si pogledal kak prenos teniške tekme!

  Lep pozdrav,
  Goran

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja