had blog roni kordis had blog roni kordis

Let’s Do It Slovenija 2010 – išče programerje

Slovenska “Let’s do it” iniciativa išče nekaj navdušenih programerjev, ki bi pomagali pri razvoju spletne strani projekta in aplikacij, ki bodo povezane z lociranjem odlagališč (uporabljali bomo GPS lokatorje, mobilne telefone z GPS, programsko opremo Quo ter spletna atlasa Google Earth in Geopedia). To bo ključno za usmerjanje prostovoljcev na terenu.


Tretjega maja 2008 so Estonci izvedli najbolj ambiciozno prostovoljsko akcijo vseh časov. Zadali so si, da bodo državo očistili vseh divjih odlagališč in to v enem samem dnevu.

Zbralo se je več kot 600 prostovoljcev in pripravilo promocijsko kampanjo, ki je prepričala več kot 50.000 Estoncev, da so stopili skupaj in na dan akcije očistili okolje odpadkov.

Njihova zgodba je navdihnila tudi nas. V Sloveniji ustanavljamo ekipo, ki bo ponovila to veliko zgodbo spomladi leta 2010. Vendar pa nam ne more uspeti brez tvoje pomoči.

Potrebujemo ljudi, kot si ti. Prav vsakdo od nas ima določeno znanje, ki nam bo pri pripravi te velike akcije lahko v pomoč.

Če bi se rad priključil, pokliči na 040 420 500 ali piši na [email protected]

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja