had blog roni kordis had blog roni kordis

VIP – Večeri za inovativne in podjetne v Kiberpipi

VIP – Večeri za inovativne in podjetne, ki potekajo v sodelovanju s Kiberpipo in Ljubljanskim univerzitetnim inkubatorjem, pričenjajo novo, že čertrto sezono VIP večerov v četrtek, 12. novembra ob 19. uri.

Prva VIP gosta bosta – dr. Nina Gunde Cimerman in Branko Huc, Lenis d.o.o. – ki sodelujeta na projektu ki razvija učinkovino za celjenje ran iz izločkov ličink muhe! No, ja!

Zakaj tale napovednik? Ker si veliko mladih želi priti v stik z ljudmi, ki so že uspeli na svojem področju. In ker je takšnih priložnosti malo, je tole idealna rešitev. Kajti po predavanju v Kiberpipi, je na vrstu druženje in spoznavanje. Torej tisti aspekt, ki je vsaj zame najbolj pomemben pri takšnih dogodkih. In da ne bo pomote – tudi če greste sami na predavanje in če ste vsaj malo komunikativni boste domov odšli z par več poznanimi ljudmi in z veliko več idejami!
Priporočam!

  1. jest sm mela namen it, pa je nekej prišlo vmes (kar je škoda, ker je pomoje edino vip predavanje z ‘mojega’ področja). ampak vsekakor svetujem obisk, sama ideja je zanimiva, predavatelja pa tudi (oz. to lahko za dr. cimermanovo trdim).

Komentarji so zaprti.