V New Yorku sem se v Victoria’s Secret trgovini prijavil na njihove novice, ki popestrijo kakšno megleno jutro v Ljubljani!

Ampak današnja zadeva – Miraculous Push-Up modrčki, ki jih oglašujejo kot – Hello Bombshell so pa nekaj takšnega, kar bo delalo še večje probleme moškim, kot so nam jih do sedaj delali Push-Up modrčki.
Zakaj? Victoria’s Secret obljublja da se z Miraculousom vizuelno povečajo prsi za dve košarici?! Torej bo majhno zgledalo veliko in veliko bo zgledalo enormno! In presenečenje, ko se bo Miraculous Push-Up odpel, bo obratno sorazmerno z veseljem pred tem!

Miraculous Push-Up modrcki - Victorias Secret

Če je še kdo skeptičen, pa mu priporočam ogled videoposnetkov!


Victoria’s Secret 2009 Miraculous Push Up Bra

VS Miraculous Push-Up Bra: Behind The Scenes

12 Responses to Miraculous Push-Up modčrki – Victoria’s Secret

 1. Abaddon pravi:

  Aha in nauk te zgodbe je?

  Ne odpenjaj, samo glej in drkaj :)

 2. had pravi:

  @abaddon: looooooool :) tale nauk je pa precej kruto realen :)

  p.s.: polepsal si mi dan :)

 3. šuši pravi:

  ah joj, brez skrbi. Poleg tega delajo take modrce smo za male joške, tako da velike ne bodo enormne :D sicer pa so taki modrci že na tržišču ;)

  Had, pa bi ja lahko vedel, da dobre joške so dobre joške, velike ali male ;)

 4. had pravi:

  @šuši: s slednjim se strinjam :) in nimam problemov – oci samo za ene joske :)

  ampak smilijo se mi mladi fantje, k bodo preseneceni nad “ulovom” razocarano ugotovili da riba nima nikoli med ocmi, kot pokazejo ribici :)

 5. blaz pravi:

  napačna vaba :)

 6. andraz pravi:

  najbolj fascinantno je to, kaj marketing naredi. Victoria secret je nekje v nizjem (tudi cenovnem) rangu tovrstne robe, ampak pozna jih pa cel svet. Porn sells. Fenomenalno. Kudos marketingu.

 7. had pravi:

  @andraz: igzekli.. v bistvu imajo precej cudne modele in nimajo stevilk za “drobna” dekleta.. ampak imajo pa promocijo in vlozijo vanjo toliko, da jih ves svet pozna in vzdihuje.. tako moska, kot zenska populacija.. :)

 8. šuši pravi:

  had, mladi fantje se imajo itak še ogromno za naučit :D kar naj jih tepe naivnost :D (zdaj pa ena moralna: itak je osebnost pomembnejša od jošk; kadar se ne gre za one night stand :D)

 9. had pravi:

  @šuši: loool.. lepa :)
  saj ponavadi moski vedno gledamo zenske v oci :) ampak so precej nizje, kot smo navajeni :)

 10. Žogca pravi:

  Vedno sem za to, da povečam že tako velike.

 11. irka pravi:

  me veseli, da se nekdo ugotovi, da njihovi modeli ne ustrezajo nujno vsem. sama sem kar nekajkrat zavila v njihovo trgovino, ces, ker je res povsod (v vsakem amer shopping centru) in ker naj bi bila kul… pa sem jo vedno brez nakupa razocarana zapustila, ker dejansko ni bilo nic “fit”. zgleda delano po ameriskih standardih. ;-)

 12. had pravi:

  @irka: da o tem, da niso ravno najboljse kvalitete, niti ne govorim :) na otip :) ker nosil res nisem nobenega modrcka :)

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.