Pižama je tvitnil, jaz pa objavljam poziv na zaključno prireditev Ni mi vseeno, ki jo organizira Unicef, ki bo v petek, 20. november 2009, med 18.00 in 22.00 – Kino Šiška. Vstop brezplačen!

Nastopajoči: Murat & Jose band, Leaf Fat, Murat & Zhiga Beatbox session in vse skupaj povezuje Pižama. Poleg tega bodo rolali v mali dvorani: Dj Borka & Dj Dado Scratch Jam, Dj Woo-D in Sweet in Vj Ozo.

 • Ni mi vseeno, kaj se dogaja z mladimi, malo manj mladimi in tudi s starejšimi!
 • Ni mi vseeno da živim v deželi, kjer sta se “kao” še pred letom dni cedila med in mleko, sedaj pa je vsak dan več brezposelnih ljudi in imajo mladi še manj možnosti da si ustvarijo svojo družino in najdejo svoj prostor pod soncem.
 • Ni mi vseeno ko gledam ljudi, ki imajo minimalne dohodke in ne morejo svojim otrokom kupiti osnovnih stvari za življenje.
 • Ni mi vseeno za svet okoli mene, kajti če imam jaz dovolj vsega, je na meni dolžnost, da nekaj naredim za tiste ki nimajo enakih možnosti!
 • In ker mi ni vseeno lahko pomagam širiti misel, ki lahko spreminja! In ker mi ni vseeno poskušam pomagati tistim, ki nimajo te sreče! Poskusite tudi vi! Ni težko, občutek pa je krasen!


Unicefov dogodek “Ni mi vseeno” bo v petek, 20. novembra, Kino Šiška spremenil v multimedijsko mravljišče mladih iz vse Slovenije. Na dogodku se bo brejkalo, skrečalo, repalo, beatboxalo, pelo, godlo in plesalo ter tako pomenu primerno proslavilo 20. obletnico najpomembnejšega dokumenta otrok našega planeta – obletnico sprejema Konvencije o otrokovih pravicah. Hkrati se bomo spomnili, da obstajata dve plati enega sveta, in sicer z multimedijskimi projekti, prijavljenimi na Unicefov ustvarjalni natečaj z naslovom “Ni mi vseeno”, katerega zmagovalci bodo znani prav na tem, istoimenskem dogodku, s katerim se natečaj tudi zaključuje.

8 Responses to Ni mi vseeno – Unicef dogaja – naredi več, vključi se v kampanjo!

 1. DICKY HARDY pravi:

  Ne verjamem preveč raznim Unicefom, RK, Karitasu, Humani…
  Vsi so pokvarjeni….
  ti razni “umetniki-dobrodelneži” pa delajo to samo zaradi samopromocije.SORRY NO GO!

 2. DICKY HARDY pravi:

  Mogoče so me le prevečkat nategnili. Če dam vem komu dam in kdaj!

 3. had pravi:

  @dicky: nisi edini, ki ne verjame tem organizacijam.. ampak ponavadi je tezko najti karkoli drugega.. se pa strinjam, da je najboljse da gre pomoc direktno k posamezniku, brez vseh posrednikov..

 4. MM pravi:

  Unicef pomoči potrebnim razdelil 72 odstotkov zbranih sredstev, ostalo nameni delovanju organizacije.

  vir: Mladina 12/2008

 5. fed pravi:

  ce te odstotke spremenis v stevilke, dobis migreno in ne samo glavobol. Ce porabis tolk kesa za delovanje neke organizacije, je mogoce boljs, da te organizacije ni. Kes bo ze prisel do tistih ki ga potrebujejo tudi brez teh organizacij, mogoce se celo vec.
  Po drugi strani pa murat in jose… lepo vas prosim nimamo vsi IQ vsoto crk lastnega imena…
  Edina svetla tocka je pizama, je pa tudi res, da ga je zato vec skupaj;D

 6. had pravi:

  @fed: LOOL :)

  in ja, poznam podatek da so predlani za obletnico porabili 5 mio dolarjev.. in da gre prevec denarja za njih, kot pa za tiste, ki so tega potrebni.. ampak to je ena izmed opcij..

  ce bi bili ljudje posteni, bi bilo vse drugace.. ampak to je malce drugace :(

 7. DICKY HARDY pravi:

  Ljudje že dolgo niso več pošteni…Had wake up!

 8. had pravi:

  @dicky: upanje umrje zadnje :) se vedno verjamem v dobro v ljudeh :( in se zavedam, da ni to najboljse :)

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.