Karmen me je včeraj povabila na fotošuting za nek njihov nov projekt – fotkali so kolekcijo Oktober. Ker so se dekleta, ki so sodelovala pri projektu, bala da mi bi kaj preveč izdala, sem seveda poskušal biti precej bolj taktičen in po drobcih dobiti te informacije. Ampak nisem prišel daleč. Niti do naslova projekta ne!

Ko se je pridružil Rok Hrastnik, sem izvedel veliko več o samem projektu. In včeraj popoldan so ga “zalaufali”. Sicer je sedaj samo tizer, z decembrom pa bodo odprli vrata nove spletne trgovine CleCle – Fashion brands at best prices naj bi bil ekskluziven modni klub, kjer naj bi se dobile znane modne znamke po najugodnejših cenah v Sloveniji. Zaenkrat je za vstop potreben “invite” in če ga kdo potrebuje, naj mi v komentarju pusti svoj e-naslov!

Ideja mi je všeč. Kajti če razmišljam o nakupu znamk (oblačil) preko spleta, imam vedno dva problema – poštnina in pa seveda carina, ki mi jo naša ljuba državica nabije na skupen znesek. No, tudi v naši bližnji okolici je nekaj dobrih outletov, kjer se dobijo priznane znamke za ugodno ceno, ampak kupovanje iz naslonjača je definitivno nekaj boljšega!


Sicer sem imel, kot vedno pri vsaki stvari, par pomislekov, ki pa mi jih je včeraj Rok na hitro razblinil. Sicer je to precej drzna poteza – ponudba posamezne modne znamke bo veljala samo 1 teden, nato bo dostop do ponudbe zaprt – kar pa pomeni, da bo tudi povpraševanje po teh izdelkih večje.
In še ena prednost je: če z izdelkom niste zadovoljni, ga vrnete na naše stroške, mi pa vam povrnemo denar!

Precej podobno kot je bila zadnja poteza H&M in pa Jimmy Choo čevljev, ko se je kup deklet gužval.

Imate zadržke pri kupovanju oblačil preko spleta? Če je odgovor da, me zanima zakaj?