had blog roni kordis had blog roni kordis

CleCle – Ekskluziven modni klub – Fashion brands at best prices

Karmen me je včeraj povabila na fotošuting za nek njihov nov projekt – fotkali so kolekcijo Oktober. Ker so se dekleta, ki so sodelovala pri projektu, bala da mi bi kaj preveč izdala, sem seveda poskušal biti precej bolj taktičen in po drobcih dobiti te informacije. Ampak nisem prišel daleč. Niti do naslova projekta ne!

Ko se je pridružil Rok Hrastnik, sem izvedel veliko več o samem projektu. In včeraj popoldan so ga “zalaufali”. Sicer je sedaj samo tizer, z decembrom pa bodo odprli vrata nove spletne trgovine CleCle – Fashion brands at best prices naj bi bil ekskluziven modni klub, kjer naj bi se dobile znane modne znamke po najugodnejših cenah v Sloveniji. Zaenkrat je za vstop potreben “invite” in če ga kdo potrebuje, naj mi v komentarju pusti svoj e-naslov!

Ideja mi je všeč. Kajti če razmišljam o nakupu znamk (oblačil) preko spleta, imam vedno dva problema – poštnina in pa seveda carina, ki mi jo naša ljuba državica nabije na skupen znesek. No, tudi v naši bližnji okolici je nekaj dobrih outletov, kjer se dobijo priznane znamke za ugodno ceno, ampak kupovanje iz naslonjača je definitivno nekaj boljšega!


Sicer sem imel, kot vedno pri vsaki stvari, par pomislekov, ki pa mi jih je včeraj Rok na hitro razblinil. Sicer je to precej drzna poteza – ponudba posamezne modne znamke bo veljala samo 1 teden, nato bo dostop do ponudbe zaprt – kar pa pomeni, da bo tudi povpraševanje po teh izdelkih večje.
In še ena prednost je: če z izdelkom niste zadovoljni, ga vrnete na naše stroške, mi pa vam povrnemo denar!

Precej podobno kot je bila zadnja poteza H&M in pa Jimmy Choo čevljev, ko se je kup deklet gužval.

Imate zadržke pri kupovanju oblačil preko spleta? Če je odgovor da, me zanima zakaj?

 1. Had, hvala za preview in tudi za vse komentarje/predloge. Predvsem tisti z merami je odlicen in se ze spravlja na papir.

  Seveda nas caka se ogromno dela, ampak do bete smo prisli v prakticno rekordnem casu:)

  Se bo pa jasno projekt razvijal step-by-step. Zaenkrat smo sli v soft pre-launch, soft launch prihaja decembra, potem pa intenzivno naprej. Najboljse se bo zacelo dogajati, ko bomo imeli pod streho 2 – 3 drzave in s tem tudi ze zadovoljivo ekonomijo obsega, sploh pri delu z dobavitelji.

  Predvsem pa upam, da bomo lahko ASAP zaceli ponujati znamke, ki jih v SI se ni.

  LP,
  Rok

 2. Tudi jaz bi prosila za vabilo.

  Hvala, Hadek, si najboljši :-))

 3. Roni, a se bomo kej tagmasno ogvantal, al kaj? Gsus Loves You

 4. it vaz me leclerc, sam ne vem, zakaj me programje potiska v anonimje :(

 5. @gsus: ti moras praznovat :) vse najnaj naj :)

  btw.. a nucas invitation za tole zadevco :)

 6. ja ce se greva ugvantat in ce pri tem nima prstov Oktober, pol me bos moral povabit zraven. Praznoval bomo en mal jutr. prid kej mimo studia, na kaksno brezalkoholno + kak cik. danes smo praznovali mojga fotra, ki mu je mama nalasc zagodla, da sem se rodil dan za njegovim rojstnim dnevom :) lpA

 7. prosil bi še za eno vabilo ..nevem kako ampak na prejšnji mail nisem dobil vabila. :/ hvala!!! :)

 8. ni nč… niti pod spam. upam, da si na taprav mail poslal :)

 9. poslano vsem stirim..

  ce kdo ni dobil, naj mi to napise.. naceloma naj ne bi smelo biti problemov??

 10. Meni se zdi zanimiva ideja vse skupaj, vprašanje pa je, če bo funkcioniralo.
  Kakor koli – lepo prosim za invite :)

Komentarji so zaprti.