Yuri Bradac – Juri Bradač se je pred tednom pojavil v videospotu Bad Romance – Lady Gaga in presenetil Slovenijo. Vendar to še ni vse!
Timbaland featuring Soshy – Morning After Dark pa je nov video, v katerem se pojavlja Yuri Bradac. Očitno mu je uspelo, čeprav je bilo mnogo nejevernih Tomažev v Sloveniji. Me zanima sedaj njihovo mnenje!

juri_bradac

Video Timbaland featuring Soshy – Morning After Dark


21 Responses to Yuri Bradac – Juri Bradač v videospotu Timbaland featuring Soshy – Morning After Dark

 1. Damjan pravi:

  D-best, mu ful privoščim … dec pač fajn zgleda :)

 2. n. pravi:

  Haha, Yuri the vampire … Had pa sej veš, kakšni smo Slovenci v svojem samem bistvu! ;) Je pa komad za moje pojme presenetljivo poslušljiv. ’nuff said! XD

 3. Špelca pravi:

  Komad je poslušljiv, scenaristično pa je videospot tudi lepo razdelan, bi se dalo kar film naredit iz tega …. tale ‘vloga’ pa Juriju tudi bolj paše kot pa tista v čudnem videu Lady Ga Ga.

 4. markopigac pravi:

  Had, Jurij je zase govoril, da je hollywoodski igralec. Zato s(m)o se mu vsi smejali, ker smo vedeli, da so filmi v katerih nastopa, filmi nizje kategorije (tudi od slovenskih), pa tudi on zanje verjetno ni bil ravno bajno placan.

  O njegovih pojavljanjih v videospotih pa zaenkrat se ne moremo govoriti o igri. Spot pa tudi ni film. Jaz sem njegovo pojavljanje v spotu Lady Ga-Ga z razliko od drugih, ki so rekli, da je vlogo odigral, rekel, da jo je odsedel.

  Ne vem kaksne so njegove igralske sposobnosti, saj me zaenkrat v tem kar sem videl se ni preprical. Mislim, da bo moral veliko vaditi izgovorjavo, ker ima precej preglavic z govorom (zdi se mi, da pozira besede, kar je za mikrofon odvracujoce), sicer pa ima obraz pravi. Sem mu ze veckrat povedal, da je vsaj po obrazu sodec nov Tiel Schweiger, ceprav sam zase pravi, da je bolj pokojni Patrick Swayze.

 5. had pravi:

  @marko: povsem se strinjam s tvojim komentarjem.. res je, on je govoril o igralstvu in ne o “pojavljanju” v videospotih.. ampak vseeno je treba rect, kapo dol, da se pojavi v dveh taksnih spotih..
  recimo zanimivo je tole
  http://answers.yahoo.com/question/index?qid=20091114201957AAJLlCc

  da se pojavi taksno vprasanje na yahoo-ju :)

  no, toliko ga ne poznam, da bi vedel komu je bolj podoben :) in ce mu uspe, upam da bo slovenija takrat ponosna nanj :)

 6. markopigac pravi:

  Jaz mu nicesar ne zavidam, privoscim mu vsako nastopanje kjerkoli se ze pojavi. To, da je nastopil v teh spotih, je velik napredek (in potrditev) tako zanj kot za Slovenijo. Ceprav roko na srce, nihce ne gleda njega in polsusa muzike – ki bo ze cez nekaj mesecev passe. Ni to Thriller ali recimo Remember the time by MJ.

  Moras pa vedet, da Jurij ni zdaj k’r nekdo, saj je njegov status bistveno bolj utrjen v tistih krogih, kot bi bil recimo tvoj in moj. On je tam dejansko ze poznan lik, pa tud ne zgleda slabo za prizor. Jaz bi ga takoj imel v moji grozljivki.

 7. peter pravi:

  se strinjam s tem kaj je marko napisal v prvem komentarju…

  v videu od lady gaga se mislim da pojavi ene 3x…in to potem tako reklamira/reklamirajo kot da je postal novi šerbedžija v holivudu…

 8. atek pravi:

  Fantje moji. Temu se ne reče igranje, ampak statiranje. Od igre je še daleč. Seveda pa čestitke za statiranje.

 9. Prome pravi:

  Mogoče je pa tudi malo nostradamusa in je tisto svoje igranje v big-budget filmih napovedoval za prihodnost ^^

 10. PunPun pravi:

  Jah ne vem ravno, če je to višek njegove kariere in je statiranje v spotu (vsega skupaj 10 sec – v obeh)res vredno takega pomba – mah potem smo res vsi skupaj mahnjeni v glavo.

  Nekje pa mora bit meja kaj pomeni – uspeti, če je človek prehitro zadovoljen, ni prostora za rast? Poleg tega pa, nisem popolnoma razumela kaj naj bi bil njegov talent- biti ‘lep’?
  Pa še nekaj – Had, a je to zate uspeh? :) Včasih ga ustreliš precej mimo :).
  Glede na vseskupaj je tole verjetno bolj uspeh njegove/ga agentke/tka.
  Je pa res, priznam, zame osebno, ima na pol pojeden hamburger več karizme kot on – kaj čmo, ljudje smo si različni.

 11. had pravi:

  @punpun:
  “Očitno mu je uspelo, čeprav je bilo mnogo nejevernih Tomažev v Sloveniji. Me zanima sedaj njihovo mnenje!”

  nikjer nisem pisal o kvaliteti njegovega “statiranja” v spotih.. niti nisem pisal o njegovem igranju, oz. o tem kaj je govoril (o igranju v filmih)..

  strinjam se s teboj, da nima ravno karizme, je pa lep :)

  vendar.. koliko slovencev je statiralo v spotih slavnih pevk in pevcev? torej mu je uspelo.. in to je verjetno povsem dovolj, da zapre usta tistim, ki niso verjeli da mu bo uspelo karkoli.. :)

  kaj je zame uspeh? to, da ti ni treba razlagati kako dober si, ampak so stvari same po sebi povsem jasne in so pokazatelji drugacni, kot pa samopromocija :)

 12. Mikka pravi:

  “To, da je nastopil v teh spotih, je velik napredek (in potrditev) tako zanj kot za Slovenijo.”

  Bwahahahaha, spet se uspešnim (ali pa vsaj prepoznavnim) posameznikom lepi etiketa slovenstva in kako je to NAŠ, SLOVENSKI uspeh. Vsak je za svoje (ne)uspehe odgovoren sam, ne glede na državljanstvo. Da pa je država Slovenija s kakršnimikoli subvencijami ali ugodnim poslovnim okoljem za industrijo mode ali avdio/video produkcijo (in s tem povezanih poklicev) karkoli naredila za tega človeka, pa pač ni res in si tako tudi kakšnih posebnih zaslug ne moremo pripisovati. Podobna masturbacija nacionalnega ega se je v medijih godila tudi pri Suniti Williams, kljub temu, da država Slovenija s tem nima čisto nič…razen, da sami sebi pišemo neke imaginarne zasluge in pohvale.

  Kar pa se tiče Bradača: tipo je (vsaj zame) v kar nekaj medijskih nastopih izpadel totalen blefer, ko je na veliko razlagal kako pije z DiCapriom in je na ti z malodane vsemi prebivalci LAja. Je nastopil v par videospotih? Super, ko bom gledam MTV bom pozoren nanj! Je to nek dosežek, zaradi katerega bom na balkonu mahal z zastavo in mi bo srce igralo ob usephu ene in edine-Slovenije? Niti ne.

 13. peter pravi:

  had sigurno se najde kakšen slovenec, ki je že kje statiral ali pa še kaj več…samo jim ni treba tega razglašat naokrog ali bolje rečeno napihovat…

  jaz poznam žensko, ki sodelovala z večjimi imeni kot so ta pri katerih ta model statira…ona je sodelovala pri produkciji, režiji videov in filmov itd…mediji v sloveniji je ne poznajo…dela to kaj v sloveniji ne more ali ne ji ne pustijo…dela za sebe in svoje stranke in ne za svojo “slavo”…

  bradač se prodaja (bolje rečeno hvali) pod imenom igralec…potem pa dobimo tole…in 1 plus 1 je 2…ne pa 3…zavist ali realnost?…

 14. had pravi:

  @peter: imas prav.. da ne bo pomote.. jaz ga ne zagovarjam, ker mi dol visi zanj.. ampak pred casom je vecina medijev bila bitko proti juriju.. sedaj, ko je nekaj “dosegel” pa ni niti besedice o tem..

  in ja, se strinjam, da se uspesnih ljudem ni treba hvaliti – kaj je zame uspeh? to, da ti ni treba razlagati kako dober si, ampak so stvari same po sebi povsem jasne in so pokazatelji drugacni, kot pa samopromocija :)

 15. PunPun pravi:

  no sam popravek

  in ravno zato sem se sploh oglasila

  njegov uspeh je bil obelodanjen na 24 in slosi in vseh ostalih semi-rumenih medijih (ker tv ne gledam ne vem ravno kako je s tem tam- samo naj me koklja brcne če ni bil na svetu in/al popinu)

 16. had pravi:

  @punpun: ups.. jaz nisem videl tega nikjer :( zato sem tole objavil.. ce bi videl, bi to preskocil..

  ups.. premalo spremljam rumene medije.. se opravicujem, ce tvoj komentar drzi

 17. Slovenec.ki.ni.fovs. pravi:

  Vesel sem, da se začenja Jurij pojavljati v spotih…že to je velik uspeh…kdor ne verjame naj mi pove kdaj je bil sam nazadnje viden v kakšnem globalnem video spotu??!

  Če hočeš na kateremkoli področju resnično uspeti je potrebno veliko truda, potrpljenja, trdega dela, odrekanja. In predvsem ne odnehati.

  Mogoče je s kakšno izjavo prehiteval čas…ampak fant ima cilje in jim sledi. Tud sam sem že kdaj prenaglil z navdušenjem in razlagal kako bom z aff. marketingom zaslužil 1000€/dan pa mi še ni ratalo. Ljudje se smejejo. Ampak mi pa enkrat bo.

  Tako da iskreno privoščim vsem, ki sledijo svojim sanjam, trdo delajo in se ne ozirajo na tiste, ki jih gledajo od strani in pljuvajo po njih, ker si v resnici ne upajo živeti svojih sanj…

 18. mikac pravi:

  @had: yahoo answers ;) lol .. mi lahko poveš zakaj tega ni mogel napisati kar sam :) … hihehi … kakorkoli, fant se trudi in to mu je potrebno priznati, vendar je še zeloooooo daleč od resne “zvezde” v katere ga vsi poizkušate povzdigniti – mislim da fant niti vredu angleško ne zna govoriti in da bi lahko kvečjemu kakšnega rusa v angleškem jeziku igral … in tudi to da se pojavi v spotu z 20 stažisti ga še zaenkrat ne naredi zvezdo … da je lep?!? kako, saj ja ves čas izgleda kot da bi mu nekaj v “oko” padlo :=)

 19. markopigac pravi:

  Slovenec – s tvojim zasluzkom bos lahko res cakal, da zacne kamenje cveteti.

  mikac – mislim, da je ze to, ce odigra rusa v katerem izmed hollywoodskih filmov, zanj vrhunec, ker ni igralo mnogo ljudi v a produkciji tako pomembnih vlog. ze serbedzija, ki je res mega car, se ni kaj prida proslavil tam cez, razen z zanj res nizkimi vlogami.

  ce mislis, da bo bradac kdarkoli igral hamleta v visoki anglescini, pa kar pozabi. zanj bo uspeh ze samo nastopanje v a produkciji, ce bo odprl se usta, pa bo to skoraj tako, kot ce bi prejel oskarja.

 20. Nikolaj pravi:

  Mislim da je večina folka tukaj ljubosumna. Meni je bil naprimer tale videospot od lady ga ga res svetovn ker je bil pač drugačen in ta tip Jurij Bradač je odlično odigral svoj del. Tako je odigral. Najprej naj povem da ga prej sploh nisem poznal in sem šele naknadno ugotovil da je to slovenec ampak že po prvem ogledu se mi je vtisnil v spomin kot badass mofo.
  Kako lahko rečete da je bil statist če pa je bil postavljen v (pazite zdaj) vlogo glavnega izmed množice ki misli “kupit” lady gaga. Sedaj pa kar nanekrat ni več zgolj statist in tudi če samo sedi še mora vedno tako drža kot mimika in vse vse biti podrejeno tej vlogi in roko na srce tu zgleda kot alfa samec ki mu vse pičke jedo iz rok.
  Ko sem kasneje brskal po googlu in videl njegove slike ni niti blizu temu kar je bil v videospotu kar zopet potrjuje da je moral vlogo majhna kakeršna je vseeno odigrat in kar mu je odlično uspelo.
  S takim izgledom bi komot odigral negativca v kakem filmu tipa Hohn McLaine

 21. t pravi:

  na kateri minuti v spotu pa se pojavi?

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.