Kandidati za Politični Obraz leta 2009, ki ga izbira Revija Obrazi, so bili: Danilo Türk, Radovan Žerjav, Zmago Jelinčič, Jernej Vrtovec, Ljudmila Novak, Katarina Kresal, Borut Pahor, Samuel Žbogar, Janez Janša in Matej Lahovnik.
In zmagovalka je Katarina Kresal – Bojan Požar je to napovedal že pred 14-dnevi…

Revijo Obrazi izdaja podjetje Delo Revije, d.d., ki izdaja še cel kup ostalih edicij: Jana, Lady, Stop, Anja, Kih, Smrklja, Eva,…

Za kandidate in revijo mi je povsem vseeno! Vendar prenos v živo v soboto zvečer na nacionalni televiziji? S čim smo si to davkoplačevalci zaslužili? Oz. koliko stane to, da moram gledati Jureta Godlerja in ostale “zabavljače”?? Upam da bodo ti podatki javni, oz. da jih bodo šefi RTV Slo pokazali tudi nam, ki jih financiramo.

Izbor poskušajo narediti zabaven, vendar na žalost vse skupaj izpade zelo duhamorno. Tudi “smetana”, v na pol prazni dvorani, očitno ne razume tega humorja. In izrazi na njihovih obrazih so pokazatelj njihovega razpoloženja! Kakšna je ta scena in kakšen je ta folk? V kurcu je ta scena in v kurcu je ta folk!

8 Responses to Politični Obraz leta 2009 – Katarina Kresal – Revija Obrazi

 1. Pris says:

  BRUH, kakšna bedna prireditev!

 2. kristina says:

  Prireditev nič posebnega, končno pa mi je bila všeč obleka voditeljice Bernarde Žarn. Nič kiča, preprosta eleganca!

 3. Na srečo nimam SLO1, tako, da mi je prišparano razburjanje, hehe. Res taka stvar ni za nacionalno TV. Porazno..

 4. Janez says:

  Za ta termin pa res lahko rečem: “Pametni smo gledali kmetijo!”

  Sem pa med reklamami ujel Borisa Kobala in se vprašal, če je njegov primitiven humor samo odraz primitivne politike ali dajansko v Sloveniji ne premoremo nekoga, ki bi bil sposoben skup spravit politično satiro na nivoju?

 5. jozica says:

  Čestitam g.Kresalovi in bogu hvala da ni zmagal JJ

 6. jozica says:

  Srečna sem.da je zmagala Katarina kresal.

 7. irena says:

  prireditve nisem gledala,se pa strinjam,da je Kobal ena velika groza in naj neha

 8. Davorin says:

  Had, pozabil si še na slovensko femme fatale, ki je tudi pod okriljem Delo Revije, d.d. … pa mislim, da bi si čisto zaslužila, kakor si je obraz leta (saj je najlepša med političarkami (politiki so itak vsi grdi), pa še ni ena tistih, ki samo klanfe serjejo … ko kaj pove, ponavadi ne meče ven kretenizmov (kot 3/4 ostalih, ki so plačani za to, da sedijo in delajo kretene s sebe v parlamentu & vladi)).

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.