Včeraj se je na Gospodarskem razstavišču dogajalo – Bruc09 in precej pestra zasedba: Hotty MkkNotty, I vs. I, Red Five Point Star, Leelooyamais, Dalaj Eegol in Hannah Holland, The Good Guys, Kevin Saunderson in Kiril.

Na žalost mi ni uspelo biti na žuru. Tako da ne morem soditi, kaj se je dogajalo. Me je pa danes presenetilo nekaj drugega. Namreč fotografije, ki jih objavljajo nekatera uredništva so vredne pol kurca mrzle vode:
Bruc 09: od Leve scene do makedonskih trubačev – klik link za galerijo – (vir RTV Slo)
Bruc 2009 – klik link za galerijo -(vir Siol)

Na Žurnalu so že precej boljše fotografije:


Bruc 2009 na Gospodarcu – klik link za galerijo – (vir Žurnal24)

Ampak vseeno to ni to! Zakaj hudiča je treba varčevati pri takšnih zadevah! Recimo sobloger Andrej je objavil veliko boljše fotografije iz Brucovanja! In verjetno bi se z njim lahko katero od uredništev dogovorilo za odkup fotografij in si ne bi naredilo sramote! Da o tem, da bi poklicali Miho Rekarja in bi naredil fotke kot se zagre, niti ne razmišljam!

In zadnje čase opažam, da so fotografije kategorija, ki sploh ni več pomembna. Samo da so, četudi samo naškljucane, brez kakršnegakoli občutka in brez znanja! Saj ni važna kvaliteta, važna je kvantiteta – tako si vsaj mediji predstavljajo to! In kar ne kupijo od “agencij”, oz. kar naredijo znotraj samega uredništva, ni vredno naziva fotografija!