had blog roni kordis had blog roni kordis

Ali bivši minister Andrej Vizjak LAŽE???

Včeraj je bivši minister Andrej Vizjak (še pomnite – Andrej Vizjak – Ne vem, enega bi ustrelili, tako kot ste v preteklosti znali početi, Andrej Vizjak v Imenu tedna na Valu 202 kritiziral Katarino Kresal) naredil kapitalno napako, s katero je prikazal kako tipično poteka diskreditacija z njihove strani.

Komentiral je kredite Ultre in v medijih so objavili tole:
Vizjak: Nučič anonimnega dokumenta o kreditih Ultre ni označil za ponaredek (vir Dnevnik)
Ni res, da je predstavnik NLB Samo Nučič na seji komisije DZ za nadzor javnih financ dejal, da gre pri anonimnih dokumentih o kreditih Ultre očitno za ponaredek, je na današnji novinarski konferenci zatrdil poslanec SDS Andrej Vizjak. Dodal je, da tudi noben dokument podatkov iz anonimke ni opredelil kot ponaredek.

In kaj je res dejal Samo Nučič? Na srečo obstaja magnetogram: KOMISIJA DRŽAVNEGA ZBORA REPUBLIKE SLOVENIJE ZA NADZOR JAVNIH FINANC – 2. nadaljevanje 4. nujne seje – (4. junij 2009) – Sejo je vodil mag. Andrej Vizjak, predsednik komisije. Seja se je pričela ob 9.06.


Glede na navedbo oziroma izjavo za javnost, ki smo jo dali, da je izpostavljenost 5,9 milijonov tolarjev do Ultre in da so te izpostavljenosti zavarovane, očitno gre za falsifikat, ker so tukaj same ničle pri zavarovanjih. Zdaj, kaj je pa res, bo pa ugotovila notranja preiskava.

Andrej Vizjak, kdo v tem primeru zavaja javnost in podaja lažne izjave? Ali so spet na delu sile kontinuitete, ki so spremenile zapisnik seje in vas poskušajo diskreditirati? In taisti Andrej Vizjak je predsednik komisije Državnega zbora Republike Slovenije za nadzor javnih financ? A ja, poslancem SDS je dovoljeno lagati, skoraj sem pozabil na to. Vse ostale bi bilo v istem trenutku potrebno pribiti na križ!?

Da ne bo kdo rekel, da sem pristranski.
Poslanci SDS pa “zaprmej” ne lažejo – Marjan Bezjak na Gea Collegu dokončal študij menedžmenta
Marjan Bezjak – ekonomist
Premoženjsko stanje poslank in poslancev SDS – part deux – ali poslanci SDS lažejo?
Boris Vezjak – tekst, ki pritiče sedanji situaciji

  1. Notranja preiskava pa je pokazala to, da je NLB izvedla preiskavo uhajanja podatkov. Zanimivo da bi to uvedla zaradi tega ker jim je pobegnil falsifikat.

  2. En je rekel, da drugi ni zatrdil, drugi je pa rekel da je verjetno res.

    Had, a si mogoče malo vpleten, da takole nad-reagiraš na te teme? Kr neki. Dogodek v mestu Gogi.

Komentarji so zaprti.