Ali je organizator izbora Miss Avtomoto Slovenije 2010 za Miss Avtomoto International 2010 šalabajzer?
Moj odgovor je preprost – DA! Zakaj? Spletna stran (tukaj), kjer pozivajo dekleta da se prijavijo na email, ne vsebuje nobenega podatka o nosilcu licence, o organizaciji, ki le to tekmovanje organizira in predvsem ni nikjer nobenih kontaktnih podatkov (Miss Avtomoto © 2009, Vse pravice pridržane).

In zakaj me to moti?


Napisano imajo – Poleg podrobnega opisa je nujno predložiti vsaj 2 svoji fotografiji – kul ideja. Zakaj se jaz nisem spomnil prej tega, da bi zbiral osebne podatke o ženskah, ki se prijavljajo na takšna tekmovanje in povrhu vsega bi dobil še njihove fotografije! Po možnosti pomanjkljivo oblečene!
Za pikolovce – imam print screen celotne spletne strani, kjer ni nikjer zgoraj omenjenih podatkov! In odgovor, da bodo to dopolnili, je na žalost brezpredmeten! Neka pravila pa morajo obstajati!

Miss Avtomoto Slovenije 2010

4 Responses to Miss Avtomoto Slovenije 2010 za Miss Avtomoto International 2010 – šalabajzerji

 1. Putka pravi:

  Haha, ja ja enostavno dobis 400 slikc, jih objavis na internetu potem pa dodas z rdečo 24/7 dostop do golih slik za samo 1,99 na teden. V drobnem tisku pa pridrzujemo si pravico spreminjati ceno :) v primeru da ni dovolj velikega obiska. Ok šalo na stran. Jah šalabajski so kaj mors.

 2. had pravi:

  @putka: igzekli :)
  denar pa leti :)

 3. fry pravi:

  Vidim priložnost za Miss Spletnih Uric. Zdej morm sam še privlačne nagrade najt…

 4. Tea pravi:

  Dejstva, ne besede!
  Lahko samo rečem, da si bil v zmoti =)

  LP

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.