Kaj se mora zgoditi človeku, da gre pozirati za poročne fotografije pred Capitol Hill v Washingtonu? In če bi bili to Američani, bi nekako še razumel, vendar Indijci, Kitajci,…?? No ja, mogoče samo jaz ne razumem te pripadnosti ameriškim simbolom!


Klikni na fotografijo za celotno galerijo Washington Monument
Washington Monument Photos 04

Klikni na fotografijo za ostale fotografije Washington – United States Capitol
Washington - United States Capitol photos 12

5 Responses to Poročne fotografije – Washington Capitol Hill

 1. MKL pravi:

  Indijci, Kitajci.. zakaj pa ne? Lahko, da so Američani Indijskega ali Kitajskega porekla :)

 2. had pravi:

  @mkl: so bili cist prevec “naravni”.. in cist prevec cuden jezik so govorili, da bi karkoli razumel :)

  zato se mi je to zdelo precej cudno :) je pa res, da sem slovenec in kot tak verjetno drugace sprejemam taksne stvari.. ker pri nas je vseeno to precej drugace.. nihce ne gre pred parlament al pa pred vlado se porocno fotkat :)

 3. MKL pravi:

  Ja, pri nas niti ni prostora za kaj takega, hehe. Na Trgu Republike je preveč avtov, pa tudi kulisa ni ravno spektakularna… Pa upam, da me sedaj ne bo kak Slovencelj napadu :P

 4. had pravi:

  @mkl: hahah.. vidis, tudi to je – ce bi se pri nas kdo porocno fotkal pred parlamentom, bi ga pretepli :)))))

 5. irka pravi:

  hm, sem mislila, da bo tukaj vec govora o ameriskih porokah, ki so res fenomen. povprecen znesek, porabljen za poroko, okrog 40.000 dolarjev, vsaj enoletne priprave, konkretni cvetlicni aranzmaji, festa, “kulisje” in vse ostalo. slikanje pred parlamentom se mi ne zdi nic tako nenavadnega, koneckoncev se nekateri v Sloveniji tudi slikajo pred obcinami, magistrati, sedaj da bi se ekstra vozil pred parlament pac ne, se tudi strinjam z MKL, da kulisa res ni spektakularna. v DCju pa je precej drugace, sploh ker so vse stavbe tako snezno bele in se nekako skladajo z belo kot porocno barvo. ne vem ce ima slikanje kaksno posebno politicno konotacijo. sem videla poroke tudi v drugih mestih, recimo v Sacramento so se tudi slikali pred drzavnimi stavbami pa to ni bilo pogojeno z nobeno raso. v DCju je tudi park naokoli zelo lep in se mi zato to ne zdi nic nenavadnega. sploh zato ker so ameriske poroke bolj nenavadne v resnici po drugih stvareh, na primer po tematskih porokah, Las Vegas porokah, porokah v skoku z letala itd. nak, sem se ze prevec razpisala.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.