Nintendo Wii je čudovita zadeva, ki jo sestavljajo: Wii Console, Wii Remote, Nunchuk, Sensor Bar. In ko vse skupaj povežeš na TV, in preko WiFi-ja na net, izbereš igro (ki jih je cel kup, med drugimi tudi Line Rider) se prava zabava šele začne. Ampak..

nintendo wii


Ker obstaja teniški komolec, golf komolec, morata obstajati tudi Nintendo komolec in rama! Zakaj? Pri igranju Wii-ja aktivno vlogo igrajo pravilni gibi. In če le ti niso pravilni in so “prevec močni” in nasilni (sploh pri boksu), se posledice čutijo naslednje jutro. Roko je težko dvigniti, križ boli – mogoče pa ni to posledica Wii-ja, ampak moje starosti – in čuti se precejšnja utrujenost, kar sicer ni ravno značilno za igranje igric!

Če imate premalo časa za rekreacijo, potem je odlična rešitev Wii Fit, s katerim pred TV zaslonom telovadite po navodilih. Veliko boljše, kot pa v tistih oglasih za Top Shop!

In zdajle sem pred dilemo. Zunaj je 42cm snega, ki čaka da se ga nekdo loti, ali pa igranje igric na Wii-ju?! No, odločitev je zelo preprosta in logična. Če grem kidati sneg, ne bom mogel igrati Wii-ja (zaradi utrujenosti) in če grem igrati Wii, ne bom mogel kidati snega (zaradi utrujenosti). In kje je tukaj logika? Počakal bom, da se stopi sneg in ta čas igral Wii! In je zadeva logično rešena!

7 Responses to Nintendo Wii – po parih dneh igranja Nintendo komolec in križ

 1. grube pravi:

  Zadnjič smo imeli pri nas Wii party, vsi smo ga igrali več ali manj prvič in je revež moral delati 14 ur :)

 2. had pravi:

  @grube: ojej :) 14 se men ni uspelo.. po 9 urah nisem mogel vec dvigniti roke :)

 3. grube pravi:

  No sej nas je blo več :) Je bil pa to najboljši žur v zadnjih letih… V kuhinji pa Activity :D
  Potem smo malo računali in smo od petka od 12ih do nedelje do 12ih (48 ur) igrali 24 ur :D

 4. smoger pravi:

  sick!

 5. youre pravi:

  smo meli v bliznem baru neko animacijo z Wii jem in smo bili prav tako naslednje jutro vsi ‘polomljeni’

 6. BV pravi:

  splača se poskusiti Wii Motion plus…tam je velik poudarek na pravilnih gibih…če ste recimo poskusili golf, se opazi, da pač zamahneš in gre v liniji ki je nastavljena….pri wii motion je pa druga zgodba…tudi linija udarca je zelo pomembna…kot da bi res igral “pravi golf” :)

 7. tomaz pravi:

  Jp, Sport Resort zmaga (ima motion plus dodan).
  Sam imam wii-ja malo več kot eno leto. Žal mi zadnje čase bolj ali manj sameva… še sam ne vem zakaj me je minilo igranje.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.