Zimske radosti – ne počni tega doma!

Leta 2005 (jeap, dolgo nazaj) sem objavil zapis Zimske radosti s posnetkom skoka v sneg. In današnji dan, ki sem ga izkoristil za igranje Wii-ja sem skok v sneg ponovil.

Ker se mi prvi skok ni zdel “najboljši”, sem poskusil še enkrat. Odriv je bil odličen. Let tudi. Vendar ko sem se z nogami dotaknil snega, sem namesto da bi položil telo na sneg, zdrsnil naprej in z glavo dobesedno zaril v sneg in naprej v pomrznjena tla. Udarec je bil precej hud in priznam, da sem se precej prestrašil – namreč ta neumnost bi se lahko končala kot skok v vodo, ko se ne prepričaš o njeni globini.

Zame se je skok končal srečno, bolečine v vratu so, vendar bi se lahko tudi precej drugače, recimo z zlomljenim tilnikom! Ne počnite tega doma, sploh ne na tak način, kot sem to naredil jaz!

 1. @manuela: boljsa polovica.. in zato je drugi posnetek tut rezan na koncu precej cudno, k sem jo prestrasil.. :)

  ampak je kul :) ce je bolecina, to pomeni da sem ziv :)

 2. Robert Kranjec ni nič proti tebi! Mislim, da si velik talent, samo… drugič si nadeni smuči :) Predlagam znamko Elan, baje da dobro nese ;)

 3. Na hrbet bi se mogu vrzt, je bolj scary, ampak bolj varno ker ne prebijes snega zarad vecje povrsine.

  pa se bolj odfukano bi zgledal :D

 4. hvala za nasvete :) jih bom drugic poskusal upostevati.. sicer pa moram izbrati visje “odskocisce”, da bo let trajal dlje :)))

 5. Predlagam, da poskusiš srečo na planici … imaš naravni talent.

  P.S. boljšo polovico raje kar doma pusti … drugače jo lahko še kje kap zadane

 6. In kaj je to kaj takega ? Skočil si v sneg ? waaaaaaw .. In zakaj ne bi to počeli doma ? Saj nismo vsi taki leseni loji!

 7. No…Tinka…pravijo, da če srečo deliš se razraste na vse. Lahko pa si kronično zagrenjen in povsod iščeš napake, da bi imel razlog za svoje nesrečno stanje. Kdaj se je potrebno nasmejat in bit otročji… ;D

Komentarji so zaprti.