Se sprašujete kdo je Sabina Žavcar? Tudi jaz sem se, pred časi. Vendar sem kaj kmalu ugotovil, da je to seksapilna pevka iz Kungote. In sem postal njen zvesti oboževalec, ki spremlja vsak njen nov komad, nov videospot in predvsem vse, kar se dogaja z njo.

In zategadelj sem še toliko bolj razburjen, ko sem prebral naslov Sabina Žavcar: Za petami psihopatu, kjer sem prebral, da ji je “psihopat” poslal pismo in v njem njene fotografije, ki jih je sam dopolnil z ogabnimi komentarji in risal splovila v njen dekolte (zadnji del je skopiran iz prejšnje povezave).


Zanima me, kaj pomeni risanje splovil v njen dekolte? Splovilo – besede ni v SSKJ-ju. Je pa beseda spoloviločloveški, živalski organ za razmnoževanje: bolezni spolovil / moška, ženska spolovila; notranje, zunanje spolovilo (vir).

Ah, preprosta lahkost objavljanja zgodbic, s katerimi bi nadebudni, nikoli slišani/opaženi ljudje radi uspeli. Pa čeprav samo za trenutek pritegnejo pozornost, je to za njih povsem dovolj. In zakaj jim ne bi pomagal tudi jaz! Saj si zaslužijo! Kot je rekel Andy Warhol – V prihodnosti bo vsak imel svojih 15 minut slave.

In tako nam dnevne novice polnijo: Samuel Lucas, Maja Kljun, Maja Jamnik, Carice, Katja Fašink, Tjaša Cvetkov, Ines Dolžan, Tina Semolič… So vam vsa ta imena poznana? Meni je samo slednje, predvsem po tem, da mi njene fotografije v Playboyu ne delujejo nič kaj privlačno. Ampak to je zgolj in samo moj problem, kajne?