Suzana Jakšič – njene gole fotografije so “krasile” Playboy, sodelovala je v dveh resničnostnih šovih, piše svojo biografijo, ki bo tako kot ostale biografije “znanih” Slovencev doživela milijonsko naklado, itd… odpira reality show šolo! WTF!

Oseba, ki je sodelovala v dveh resničnostnih šovih, v nobenem ni zmagal, bo sedaj svoje pridobljeno znanje delila z vsemi nadebudneži, ki bi radi uspeli v svetu zabave, slave, blišča in podobnih nebuloz. Za samo 59€ vas bo 5 ur pripravljala na resničnostne šove, prav tako pa boste imeli možnost, da se fotografirate z njo?! Na koncu dobite “diplomo” o pripravljenosti za vstop v reality show! In tukaj sledi medklic – kakšna je ta scena in kakšen je ta folk!

Vendar to še ni vse. Suzana Jakšič vam uredi fotografiranje za “internetni book“, organizira poroko, najde varuško za otroka ali živali, poišče primerne statiste in uredi nego avtomobila na domu ob vsaki uri za VIP osebe!

p.s.: samo čakam, da izda glasbeni album, kjer se bo sama predstavila kot pevka!

8 Responses to Suzana Jakšič – odpira reality show šolo??

 1. had pravi:

  @smoger: uuuuuu :) lepaaa

 2. Pro pravi:

  Pa kje jih ti najdeš?:-)

 3. manja pravi:

  o maj gad?!

  kaj vse se na bodo še spomnili za tistih pet minut slave?

 4. dr. Onyx pravi:

  Ko sem jaz pred dnevi tole slišal, sem se kar takoj hotel prijaviti, ker se mi zdi ponudba zelo ugodna. Ta znanja so danes zelo iskana, saj če realno pogledaš, je cel laif postal nek velik reality show. Edino kar me je zaskrbelo je bil tisti del s slikanjem z bivšim zvezdnikom šova. To pa ne bi, ker nikdar ne veš, kdaj bodo to uporabili proti tebi.

  Skratka…prijavite se v čim večjem številu, mogoče bomo celo sošolci. :)

 5. robin hood pravi:

  Ej Roni, vidim in berem, da veliko uporabljaš WTF! Dej uporabi eno kleno zagursko, sej nisu tuk slabe!!!

 6. joker pravi:

  @dr. Onyx, sej nisi resen; ali??? In kaj se boš naučil od nje?? Na zadnjem šovu so se jo hoteli čimprej znebiti, v prvem so pa preko nje govorili po dolgem in počez, kako nobenega ne spusti do kuhinjskih opravi, ter da se s tem samo šlepa…ukazovalna…itd….

  Torej ne blefiraj?

  In pa WTF, je čsit ql, drugače pa “koj kurac ji ni jasno :D “

 7. Davorin pravi:

  Ti ljudje ne rabijo šole, saj še šnelkurz reality showov že v komadu Resničnostni šou od Žrebcev. Tam je že vse povedano ;)

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.