Miro Senica, odvetnik, partner ministrice Katarine Kresal, ki jo je postavil na prestol stranke LDS po tem, ko je poravnal dolgove stranke (prečrtano zaradi napačne informacije), je v zadnjem času polnil časopise kot odvetnik pokojnega dr. Baričeviča, v njegovem boju da pridobi nazaj pse Joy, Atlas in Atosa.

Njegova izjava za javnost, s katero je poskušal celotno dogajanje obrniti v smer, da gre za napad na njegovo partnerko Katarino Kresal (vir) ima del, ki me je pošteno zmotil:
“Senica meni, da je bil Baričevič odličen zdravnik, ki je bil v vsakem trenutku pripravljen pomagati prav vsakomur, ki je potreboval pomoč.”


Verjetno res drži vse to, kar je povedal Miro Senica o doktorju. Vendar oseba, ki so jo napadli njegovi psi – Stanislav Meglič se verjetno ne strinja s to izjavo. Kot je dejal v oddaji na POP Tv, se mu pokojni ni opravičil, ni ponudil denarne odškodnine, niti ga obiskal v bolnici. Ampak to so seveda nepomembne podrobnosti, ki nikogar več ne brigajo v tem primeru.

Mu je s to izjavo in s pojavljanjem v medijih – današnji intervju za Finance, ki se bere precej kot samopromocijsko besedilo (kje je kakšno vprašanje o stavbi NPU?) uspelo “obvarovati” partnerko? Močno dvomim. Ulica je hotela kri in jo je dobila. In v Sloveniji ne bo nič več, kot je bilo. Tudi NLP bo dobil drugačen pomen.

Mogoče je res že čas, da se v Sloveniji odkrije “centre moči” (po Janezu Janši), ki obvladujejo določene dele našega življenja in ki so pripravljeni za elito narediti veliko več, kot pa za ostalo rajo!

Bodo padle maske? Se bo ugotovilo zakaj je bilo truplo v garaži in okoli njega ni bilo krvi? Po ogledu fotografije trupla v garaži me je to precej presenetilo.