Imam eno zelo slabo lastnost (no, imamo jih cel kup). Zelo hitro se navdušim nad novostmi in ravno tako hitro me minejo. Pred letom sem se navdušil nad tekom s pomočjo Nike+iPoda, vendar me je po parih tekih vse skupaj minilo. Sam sicer trdim, da nisem imel časa, vendar je to le izgovor, ki se ga močno zavedam.

In tokrat sem spet spravil svojo leno rit na Adidaske in na tartan na Izlakah. Dva dni zapored mi je uspelo “odleteti” 5km, prvi dan s tempom – 4’39″/km, danes pa 4’29″/km. Kar mi daje precej vzpodbude in upam, da grem jutri še 10 sekund hitreje na km.

Seveda pa še vedno obstaja možnost, da me čez tri dni vse skupaj mine in da “vržem puško v koruzo”, kot sem naredil že velikokrat do sedaj. Obstaja pa tudi možnost, da bi končno uresničil željo, da pretečem maraton (ne na tekmovanju, ampak 42km samo zase).

nike run

7 Responses to Jaz tečem, ti tečeš… koliko časa mi bo uspelo tokrat?

 1. MojKlik pravi:

  Dej še malo polavfaj pa gremo na Povežimo soline. To more biti lepa zadeva.

 2. dr. Onyx pravi:

  Ups, sem že mislil, da sem na blogu od Karmen. Had, tek je za ženske! Mi se rekreiramo raje ob pivu ali v skrajni sili na kakšnem Taekwondoju.

 3. Matty pravi:

  Hja… en komentarcek… 4,29 je kar hud tempo. Ok, ce laufas samo 5km potem vredi… maraton je pa something completely different in za to rabiš kar nekaj treninga. Sicer pa… predno se sploh lotiš maratona bi bilo dobro prelaufat par daljši tekov, to je vsaj enega ali dva polmaratona, če ne še celo več… in seveda trenirati po določenem programu.

 4. Vseeno jamraš na visokem nivoju :P Tak tempo ne spravim skupaj, pa če me daš na motocikel, hehe.

 5. smoger pravi:

  Nikol ne tečem sam, ker pol nimam motiva.

 6. Davorin pravi:

  @dr. Onyx … so true ;)

 7. Karmen pravi:

  dr. Onyx če še nisi porajtal, že pet mesecev ne tečem :-)

  Roni, konsistenca ti ne bo škodila, ampak tempo imaš pa res hud!

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.