Včasih mi je žal, da ne pijem alkohola! Semiška penina zlata, ki je pridelana iz sort chardonnay, kerner , laški rizling in souvignon in ji je dodano 23,75 karatno zlato, je alkoholna pijača, ki bi jo definitivno poskusil, če ne bi bil tako trmast s svojo odločitvijo in se je držal kot pijanec plota.

Po pripovedovanju tistih, ki so že pili to penino, ali jedli med z zlatom, se zlata sploh ne čuti in je samo kot vizualni dodatek. To zlato je namenjeno uporabi v prehrani, torej je uživanje povsem varno.

Klik na fotografijo za ostale fotografije Zlato + penina – Semiška penina zlata Simonič
semiska penina zlata simonic


6 Responses to Zlato + penina – Semiška penina zlata Simonič

 1. PU pravi:

  ja lahko ti je res žal! :) saj en deci ti pa nebi škodil.

 2. meskec pravi:

  Ne ti meni o zlati penini ko pa je 100.000 ljudi brezposelnih. V enem intervjuju si izjavil, da pa boš po volitvah mogoče pisal v prid opozicije. Ampak vidim, da ni tako. =)

 3. had pravi:

  @meskec: hmm.. wtf? pisem naj v prid komu? opoziciji trenutni? ustavni obtozbi predsednika? druzinskem zakoniku? pa sej se jim je do konca zmesalo.. ocitno bo patria kmalu udarila s polno mocjo in morajo streljat z vsemi kanoni..

 4. had pravi:

  @meskec: a ja.. o zlati penini.. zakaj pa ne bi smel? ce mi tako pase.. tudi tvoj jj gre na pocitnice na na mavricijusu.. in kaj potem..

 5. meskec pravi:

  To, da bo patria udarila govorite že dve leti pa še vedno ni nobenih dokazov. GG pa se ujame na laži vsakih pet minut.

  JJ gre upravičeno na počitnice na mavricijus saj je imel rekordno nizko brezposelnost, povečalo se je število srednjega sloja, višja rodnost,…

 6. had pravi:

  @meskec: loool.. a ti res verjames vsemu kar slisis in preberes.. no, saj ti dam prav..

  on je imel rekordno nizko brezposelnost? lepo.. in zapufal drzavo preko darsa, kajne? in odobril tajkunske kredite, kajne?

  ampak ja.. imel je gospodarsko rast, pa ni povecal socialnih transferjev ali minimalnih plac, ker bi bile cifre sicer drugacne..

  in za rodnost je tudi poskrbel jansa :) loool

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.