Katarina Kresal ima Kresnice in tangice na svoji spletni strani

Katarina Kresal predstavlja svojo resnicno – http://www.katarinakresal.si/, oz. kot je napisano na spletni strani – Laži, izkrivljanja, obtožbe in blatenja so postala umazana realnost. Na tem mestu boste našli moje odgovore na aktualne dogodke. Kresnice. Moje osvetljene resnice.

Če grem po vrsti. Spletna stran aktualne ministrice, kjer so obešene tangice? Saj se hecajo, mar ne? Je nekdo izgubil mero dobrega okusa? /ironija on Mogoče lahko pričakujem njene gole fotografije? /ironija off Če ima vizualna podoba strani prednost pred vsebino, je tole mimosunek.

katarina kresal


Spodaj desno v kotu logotip MNZ-ja? Torej so stališča, ki jih Katarina Kresal izraža na svoji spletni strani, tudi stališča MNZ-ja? Hmm. Ministrstvo, to sem jaz?
To dvoje, tangice in MNZ mi nekako ne paše skupaj.

Ali pa je potrebno narediti to državo res “banana republiko”, tako kot je včeraj rekel @AlesZalar: Jem jagodno torto in razmišljam o tej banana državi.

katarina kresal mnz

No ja. To je deja vu enega projekta, ki je bil narejen še pred volitvami in je bil precej odmeven. Mogoče pa tudi Katarini uspe s tem narediti korak v drugo smer. Proti predsednici… hmmm…

p.s. (30.8.2011)
Če ste iskali Katarino Kresal naked, potem tole ni bil pravi naslov! Lahko pa pogledate kaj drugega, bolj golega!

Klik na fotografijo za celotno galerijo Maje na Sejmu Erotika 69 v Celju
maja fotografije

Klik na fotografijo za celotno galerijo Maše Sitar in Jane v akciji!
masa sitar jana hardcore cafe fotografije

Klik na fotografijo za celotno galerijo Maje
maja cuden fotografije

 1. ježeš, to je vse kar lahko rečem…

  pa je to res njeno maslo? mislim, da ni strani postavil kakšen nadebuden šaljivec?

 2. @tetapoli: sem sel najprej pogledat whois in mocno dvomim, da bi tole kdo fejkal..

  pac napaka njene “hisne” agencije, ki ji je predlagala tole za umiritev strasti..

  ko bi vsaj omogocila komentiranje :)

 3. Meni je pa kul da tudi politiki priznajo, da fuck it, so samo ljudje in nosijo tangice in ja, vcasih majo tut usrane gate, ce so lih s hribov prilezl.

  Seriously, kaj je narobe ce na njenem sajtu visijo tangice? I think it’s cute.

 4. @swizec: hahah.. simpaticno.. pa vendar malce podcenjevalno.. perem perilo v javnosti :)

  men ni kul :(

 5. saj jaz se tudi strinjam, da so politiki ljudje in bla bla, se tudi strinjam, da mora imeti možnost odgovoriti na očitke in povedati svojo plat. tudi spletna stran se mi zdi odlična ideja za komunikacijo z (kaj vem) potencialnimi volilci in drugimi zainteresiranimi – ampak na nivo pa vseeno ni pravi, pismu, no.

  sem si prav screenshote shranla :)

 6. @tetapoli: tudi jaz.. me zanima, ce ima “jajca”, da bo obdrzala tangice gor :)

  podcenjevanje se mi zdi tole :(

 7. Ce gledas skozi oci “perem perilo v javnosti” …

  … to je VSE kar politiki sploh pocno. To je njihov jebeni job description :D

  In ce ste res vsi na tak nacin dojeli design, potem recem BRAVO Kresalka! Vsaj nekdo ki ma jajca priznat kaj politiki pocnejo ;)

 8. Predvsem pa se za ministrico za notranje zadeve, ki naj bi bila diskretna, omikana, stroga oseba, ne more pričakovati attituda v smislu “Qrc, če me že nabijajo, se bom pa še jaz zajebavala – bomo pa perilo prala v javnosti, ha!!!” Mislim, 2-much …

  in, ja – kaj bo naslednje – namreč, če perilo visi, potem je ona nekje gola? Morda na kakšnih fotografijah?

  Poleg tega – vem, da bo te dni še nekje izbruhnilo nekaj v zvezi s Facebookom, tam je namreč njen “PR” močno aktiven v smislu brisanja komentarjev in ljudi s seznama “frendov” … torej – dvojnost tega facebook nastopa …

 9. @swizec: tole je stara zadeva, oz. nacin.. ampak s tem ne pridobis na kredibilnosti, ampak se samo ustrelis v svoje koleno.. kajti razlagati o svoji resnici in zraven kazati tangice? hmm.. no ja.. mogoce pa res kje obstaja kdo :)

 10. Kakšni kreteni – in tako na široko odpirate usta.

  Tangice na vrvici menda od nekdaj pomenijo, da jih ni na riti in da je torej rit gola. Rit iskat in ne se na tangice obešat. Mika vas, to je jasno …

  Ste pa res dedci in pol … hehehe!

 11. Mislim da je že skrajni čas da Slovenija dobi golo ministrico v Playboyu… :)

 12. Mislim, da je skrajni čas, da to pomembno ministrstvo vzame v roke nekdo, ki je bolj neodvisen od kapitala itd., in malo zrelejši!!!

 13. @ Pigac: Je pa nova K-resnica glede tega logotipa objavljna. Očitno enim ni bilo jasno, da je šlo za bližnjice:

  ” Na spletni strani sta bila neprimerno uporabljena logotipa MNZ in LDS.”

  “Ni res. Povezave na spletne strani ministrstva in stranke so dostopne zaradi dodatnih informacij o mojih aktivnostih in stališčih. Ker ni bilo jasno razvidno, da so logotipi namenjeni povezavam na drugi dve spletni strani, smo jih umaknili in zamenjali z bolj jasno oznako, da gre za povezavo.”

  Men je hecn ta sajt. Ga pa očitno še pedenajo, ker se nove stvari sproti objavljajo. Tle so ta zadnje nove:

 14. In kot se za demokracijo spodobi, so komentarji na k(obajagi)resnicah onemogočeni.

 15. Ker po zadnjih kresnicah sodeč urednica (se ve kdo) bere ta blog, ji kar tu sporočam naj popravi povezavo do MNZ (trenutno cilja na mnz.gov).

 16. Domena sex.com je menda naprodaj, čudno, da je še ni kupila.

 17. Nevem, meni je pa njen sajt kul. Je pa res, da tangice in ostalo perilo nekako ne spadajo na spletno od sedanje ministrice. :D
  Pa pri slikah bi lahko naredili malo prehoda, da ni tako ostro vse skupaj…

 18. Tale je meni smešna: Katarine Kresal ni bilo na proslavi ob 60. obletnici policijske pasje šole. Obisk je zavrnila, ker bojda med psi preveč smrdi.

  Po moje lahko to trditev negira samo, če se udeleži 52 obletnice prašičje farme v Ihanu.

 19. BTW, pri nas perilo peremo skupaj, tako da me zanima ,kateri od visečih kosov je od g. Senice?

 20. Še na požarreportu so te omenili:

  “Spletno stran Katarine Kresal je sesul tudi Roni Kordež, ustanovitelj najbolj branega slovenskega bloga Had.si. Vendar tukaj gre že za stališča konkurenčne stranke Zares; Kordež je namreč zaposlen v razvpitem podjetju Ultra, katerega solastnik je predsednik stranke Zares in minister Gregor Golobič. Po naših informacijah je Kordež tudi član vodstva lokalnega odbora Zares v Zagorju. Gre torej za glavnega Zaresovega blogerja in pred oblikovanjem uradnih stališč stranke Zares se Golobičeva stališča običajno preverijo ravno na tem blogu. Zato ni presenetljivo, da so na Had.si kmalu po izbruhu afere Baričevič v Kordeževi kolumni napadli Kresalovo in odvetnika Mira Senico. Med spletne strani, ki sodijo v politično in najverjetneje tudi finančno domeno stranke Zares, sta tudi bloga Drugi dom in Medijski.”

  Vir: http://www.pozareport.si/?Id=mediji&View=novica&novicaID=15020

 21. Ah, tangice sploh niso problematične. Če bi obesila navadne “stare gate”, pol bi bil šele ogenj v strehi.

  Nej ma pejđ, če ga hoče met in če hoče kej povedat.

 22. @Anonymous: so me na financah prosili za izjavo o tem, ko sem ravno pizdil nad katarino..

 23. @ales: videl.. tudi prosil za popravek o priimku :) bomo videli, ce bodo upostevali..

  sicer pa se boljse.. se vsaj roni kordis ne povezuje s tem.. no, o resnici zapisani, pa bi tudi lahko razpravljal :)

 24. Dejte no, opravljivci, saj ste hujši od vsake babe!
  Da vas katarina vznemirja kot ženska, je jasno in s tem kikirikanjem tu samo dokazujete, da bi ji radi povedali, kako dobra je, a ker tega niste sposobni, zlivate po njej tisto, kar ste vsaj zase.

  Bravo, Katarina, blog je dober in toliko odziva pomeni, da si z njim dosegla, kar si želela, množično branje!

 25. exi, mene KK sploh ne vzburja. Če jo pogledaš res dobro in odmisliš njeno pozicijo moči & kapitala, vidiš eno čisto navadno deklino, z dokaj velikim nosom (moraš pogledati profil), ki se niti nasmehne ne prav prijetno , vsaj kolikor sem jaz to videl takole skozi TV ali enkrat v živo … Če k temu dodamo še ta imidž, ki jo spremlja, o katerem se toliko govori, da pač iz dokaj nenavadnih vzgibov živi z gospodom Senico (pri čemer se sam sicer povsem indiferentno ravnam napram temu vprašanju), res ne vem, zakaj bi si večina slovenčkov želela KK tudi na erotične načine … no, morda jih rajca tisti njen Porše Šajen?

 26. @exi: katarina ne pise bloga! katarina dela nekaj povsem drugega, kar so strokovnjaki ze ocenili.. namrec dela kontra uslugo sami sebi.. ampak v afektu clovek naredi se marsikaj drugega..

  in verjemi.. ne zelim si katarine.. sploh pa me ne vznemirja?!? a si to mogoce mislila vzburja?

 27. Kaj je Zaresovci, kaj jočete???

  Saj bo kmalu interpelacija, ve se, kaj se tam mora zgoditi. Imate dovolj jajc, da jo boste odstavili?

  KK nima v politiki več kaj iskati. In sama ne bo odšla, ima premočan lobij za sabo.

 28. @david: nisem zaresovec :) torej ti ne morem odgovarjati v njihovem imenu.. lahko pa ti v svojem..

  ce ne bo pokazala argumentov, potem nima kaj iskati v politiki.. ce bo opletala z istimi besedami, kot so na spletni strani, potem je odlocitev precej preprosta..

  ampak kot vemo – vrana vrani ne izkljuje oci.. in se bojim, da bo tukaj slo za kupckanje.. in ja.. zares lahko marsikaj spremeni v tej zgodbi.. ali je to potem samomor ali umor, pa je nekaj drugega..

 29. @david: zdajle se karte mesajo.. ce jelincic postane “mucenik” te zadnje afere, potem bo dobil veliko.. ce mu karkoli dokazejo, se bo to razdelilo med lds in zares.. ce se katarini nic ne dokaze, bo se vec topov slo nanjo in v tem primeru bo ona pridobila tocke..

  kalkulacij je celo morje.. mocno pa dvomim, da se bo karkoli zgodilo :)

 30. “… sploh, če Ne podpre interpelacije zoper KK” – a to foro si se pa naknadno spomnil? :o) drugače pa Zares ni zares mrtev, kajne – pravzaprav je to le wishful thinking? ;-)

  Smeškoti ste, da veste …

 31. @david: in ne pozabi koalicijske pogodbe, kjer je zapisano, da poslanci ne podprejo interpelacije “svojih”.. to je kapitalna napaka! ce bi bilo glasovanje “tajno”, bi bilo povsem drugace

 32. Sej, meni se je Pahor zdel še kar dobra rešitev, kasneje sem mislil, da se je malo izgubil v poplavi interesov vseh mogočih lobijev in strank, zdaj pa sploh ne vem več, kaj naj si mislim.

  In ja, Zares in LDS sta mrtva. Upam, da se ne motim.

 33. Peter, wishfull thinking je, da so mrtve naslednje stranke (seveda z njihovimi leaderji in glavnimi akterji): SD, LDS, SDS, SNS, SLS (z izjemo Žerjava, mogoče), NSi, SMS, …

  Se motim, se ti zdi, da so te stranke v zadnjih 18 letih delovale v dobro svojega naroda, ki jim je zaupal vodenje naše države?

 34. uf, pozabil sem ŠE “ta glavnega” (z LDS zgodovini): ZARES!!!

 35. Jaz si želim, da bi vse stranke delovale – vendar pa zakonito, civilizirano, kulturno. Prav vsaka od teh ima nek svoj prostor pod soncem, kot smo si pač ljudje raznoliki – tako so raznoliki tudi naši interesi.

  A način, kako delujejo nekatere politične stranke, je obupen …

  Menim, da potrebujemo učinkovitejši nadzor in bolj dosledno izvajanje zakonskih predpisov, pa bo!

 36. Peter, kaj si iz lune padel?

  Način, kako delujejo nekatere stranke je obupen???????

  Način, kako delujejo VSE stranke je obupen!!!!!!! In škodljiv za Slovenijo in njene državljane!

 37. @david: torej, katera stranka deluje neskodljivo? ali pa samo cutim, da bi ti bilo bolj vsec enoumje? verjetno se motim?

 38. lepo da si idealist ali celo utopist … stranke so pač nekakšna javna društva s politično agendo – njihov nastanek je povsem naravna reč, saj se skozi stranke bolj učinkovito artikulirajo določeni širši družbeni interesi … menim, da boljše rešitve (realne!) ni, žal. Zato je na nas, da sistem delovanja strank nadziramo in tudi po možnosti izboljšujemo ………..

  Državljanske 100% neodvisne demokracije pa ni – vedno bo neko mreženje, grupiranje, ker je to pač človeku naravno. če ne bo strank, bodo pa “neodvisna in poštena demokratična združenja”, znotraj katerih lahko pravtako prihaja do pizdarij – ker je to v človekovi naravi in stranka kot taka neposredno ni kriva za te pizdarije – krivi so vedno ljudje …

 39. Logotipa, ki sta bila od spodaj sta bili namenjeni kot povezavi, vendar so se ljudje spotikalo ob to, zato so jih zamenjali s navadno napisano povezavo.

  To je baje njena osebna stran, in lahko z njo dela kar hoče. Če lahko SDS na svoji strankarski spletni strani objavljajo vse kar jim pade na misel, potem ima tudi Katarina pravico na te obtožbe odreagirati. Če kateremu takšna stran ne paše, je ne rabi gledati in brati. Tako kot jaz ne gledam bedarije na strani SDS. Preprosto.

  Saj živimo v demokraciji, kjer ima vsak pravico odgovarjati na obtožbe in špekulacije, pa čeprav so še tako bedaste in izmišljene.

  Tisti, ki se pritožujete na to stranjo, potem očitno ne veste kaj je demokracija. Če lahko SDS pišejo po svojih straneh polresnice in izmišljotie, potem ne vidi, zakaj ne bi smela Katarina odgovarjati na to obtožbe?

 40. Kaj pa tapravo perilo, ki se bohoti v izložbah na lutkah, ko hodite po ulicah in trgovinah? A to vas pa ne moti?

 41. Had, dobro si opazil to objavo z MNZ-jem. Ki je, kakor je omenil MB “špicelj” /;)/ Pigac, že odstranjena.

  Meni to govori eno, kako ga. KK v duši doživlja svojo službo. Ob koruznih žgancih (eni pač nismo v LDS-u, da bi imeli za jagode v teh časih) ne morem drugače razmišljati, da MNZ doživlja kot sadno torto. (MP – je jagoda na njenem vrhu)

  P.S. Kaj praviš, bi lahko na koncu prelita vroča čokolada po jagodi na sadni torti bila tožilstvo?

 42. Valda, neki je blo treba za u službo oblečt :-). Ampak – so ble tangice, modrc in še ene velke spodnjice – če je ona oblekla ene spodnjice, kdo je potem tadrug kos spodnjic? :o)

 43. Žal, se mi zdi stran za damo in ministrico povsem neprimerna; morda bi bila za najstvnico v redu. Zdi se mi, da ima gopsa ministrica zelo slab PR, da ji svetuje tako stran. Poleg tega pa vtikanje v zasebnost ni primerno, dokler je ta zasebnost v mejah socialnih norm. Pomembno je, kaj in kako gospa Kresal kot ministrica dela, kaj pa počne v prostem času, pa ni stvar širšega “družbenega interesa”.

  lp as

 44. Menim, da je ta stran povsem neprimerna in da ima gopsa Kresalova slab PR. Taka stran bi bila primerna za najstnico, nw pa za odsraslo žensko in damo. Drugo – osebno življenje gospe Kresalove je njena zasebna stvar, dokler ostaja v okviru normale, ali sprejetih družbenih norm. Ni pametno, da dovolite tujcem tako dviranje v vašo zasebnost.

  lp as

 45. Vesel sem, da končno vidim velikost riti naših ministric. Saj mislim, da so tangice po meri ta uadnjih.

 46. Kurbe kot kurbe..SRAMOTA DA NASO DRZAVO VODIJO LIDERJI KI cenzura IN KAJ POCNE KRESALOVA?V JAVNOSTI ZAGOVARJA ENAKOST PRED ZAKONOM ZAKAJ SE NJENA MAMA NI V PRIPORU KO JE TOLIKO LJUDI OGOLJUFALA IN POKRADLA JA RES JE ZAKON ZA VSE ENAK SAMO NE V SLOVENIJI NA KITAJSKEM BI VSO TO GOLAZEN SPRAVILI NA VARNO…POD RUSO

 47. če je slovenija “banana država” je zato ker zalar, ki bi rad bil predsednik ustavnega sodišča, že leta in leta prejema darila od ivana zidarja in jih daje katarini kresal oz senici…ker odvraten pezde

Komentarji so zaprti.