Katarina Kresal predstavlja svojo resnicno – http://www.katarinakresal.si/, oz. kot je napisano na spletni strani – Laži, izkrivljanja, obtožbe in blatenja so postala umazana realnost. Na tem mestu boste našli moje odgovore na aktualne dogodke. Kresnice. Moje osvetljene resnice.

Če grem po vrsti. Spletna stran aktualne ministrice, kjer so obešene tangice? Saj se hecajo, mar ne? Je nekdo izgubil mero dobrega okusa? /ironija on Mogoče lahko pričakujem njene gole fotografije? /ironija off Če ima vizualna podoba strani prednost pred vsebino, je tole mimosunek.

katarina kresal


Spodaj desno v kotu logotip MNZ-ja? Torej so stališča, ki jih Katarina Kresal izraža na svoji spletni strani, tudi stališča MNZ-ja? Hmm. Ministrstvo, to sem jaz?
To dvoje, tangice in MNZ mi nekako ne paše skupaj.

Ali pa je potrebno narediti to državo res “banana republiko”, tako kot je včeraj rekel @AlesZalar: Jem jagodno torto in razmišljam o tej banana državi.

katarina kresal mnz

No ja. To je deja vu enega projekta, ki je bil narejen še pred volitvami in je bil precej odmeven. Mogoče pa tudi Katarini uspe s tem narediti korak v drugo smer. Proti predsednici… hmmm…

p.s. (30.8.2011)
Če ste iskali Katarino Kresal naked, potem tole ni bil pravi naslov! Lahko pa pogledate kaj drugega, bolj golega!

Klik na fotografijo za celotno galerijo Maje na Sejmu Erotika 69 v Celju
maja fotografije

Klik na fotografijo za celotno galerijo Maše Sitar in Jane v akciji!
masa sitar jana hardcore cafe fotografije

Klik na fotografijo za celotno galerijo Maje
maja cuden fotografije