had blog roni kordis had blog roni kordis

Damjan Murko – Potujem s Sončkom. Vi pa ste doma!

Oglasi, ki so na Pop Tv, za Sonček TUI potovalni center in v katerih nastopa Damjan Murko, Salome in še cel kup “znanih” Slovencev so dvorezen meč.

Ko sem danes slišal kako Murko pove – Potujem s Sončkom. Vi pa ste doma, sem se odločil, da nikoli, ampak res nikoli ne bom potoval z agencijo Sonček. In to iz povsem preprostega razloga. Ker se mi zdi ta oglas podcenjevalen. In tisti, ki si ga je izmislil, verjetno niti ni pomislil na to varianto, da ga bo kdo vzel drugače, kot pa si je on predstavljal.


Ko imaš vročino, ležiš pred televizijo, na pol haluciniraš in ko slišiš kako Damjan Murko hodi po svetu (btw.. a res? men se zdi da ne!) se mi je zdel ta oglas ogaben. Vendar je to zgolj in samo moje mnenje! Mogoče pa je komu celo smešen in zanimiv?

In če bi šel Murko kamorkoli po svetu, bi itak to prebrali na 24ur.com, govori.se, novi, lady in ostalih medijih, katerim pošilja svoje promocijske novice in mu jih rade volje objavljajo. Torej.
On verjetno res potuje s Sončkom, ker mu sponzorirajo počitnice in tako lahko gre na dopust, ampak verjetno samo do hrvaške obale in nazaj!

No, na svoji spletni strani (vir) je zapisal:

Vem, da radi potujete. Tudi na Hrvaško, glede na vse medsosedske nesporazume?
Zdi se mi, da sta Hrvaška in Slovenija že od nekdaj v nekakšnem sporu. Slovenci jim prinašamo dobiček, radi hodimo tja in res ne razumem, zakaj so včasih tako naravnani. Na Hrvaško ne grem na dopust, pa ne zato, ker ne bi želel tja na morje, ampak zato, ker si nameravava z Majo privoščiti malo boljše počitnice. Otoki in eksotika!

In seveda je odšel na dopust v kamp Lanterna (vir).
Ah, ta preprosta lahkost opletanja z besedami v Sloveniji!

 1. Pa ne moreš zaradi enega Murkota potem sprejemati nekih odločitev :-)))
  Salome je pa čist fejst punca.

 2. na, zdej se ti je pa vročina zvišala na 40 ;)

  Pocajti se čimprej :)

 3. Matr, jst mam pa pr njih že Tenerife zaarane :( Upam, da Murko ne bo ravno maja kje tam doli :)

 4. Ma, mene sploh ne motita ne Murko ne Salome… bolj me “drugi”… kvazi misice, fuzbalerji… ma, če grejo oni z njimi na dopust, potem ta agencija sigurno ni zame…

  ps: to kar sem napisal ne spremeni dejstva, da je Murko buksel…

 5. Hehe tudi jaz sem videl danes ta oglas in sem pomislil isto kot ti. Ima pa sonček vedno malo drzne oglase, očitno se jim obnese. Bomo videli čez par let :)

 6. Se strinjam, na misel mi je prišlo popolnoma isto: nikoli ne bom potovala s Sončkom, zelo dvorezen meč, mislim, da za potovalne agencije ne velja, da je bistvo, da si zapomniš ime, in ni važno, s kakšnim predznakom.

Komentarji so zaprti.