Včerajšnja menjava slikc nogometašev South Africa 2010 v lokalu Lepa Žoga (zraven Tivolija) je bila zadetek v črno. Tja sem prišel s 47 mankajočimi slikicami, domov pa odšel s polnim albumom. V Lepi Žogi se menjajo slikce vsak ponedeljek od 17:30 naprej – priporočljivo je imeti zložene po številkah!

Preko 60 zbirateljev slikic (staro, mlado, dekleta, mamice) je na ogled in menjavo ponudilo svoje slikice. In ni bil hudič, da nisem napolnil albuma. Tudi Davorin ga je par minut za menoj napolnil! In tudi veliko ostalih, ki so prišli na izmenjavo, je domov odšlo z nekako čudnim občutkom – kaj sedaj, ko je album poln? Sedaj to zbiranje zgubi svoj smisel in iskanje manjkajočih slikic ni več na dnevnem redu!

In sedaj še k statistiki. Dne 27.3. sem začel z zbiranjem slikic:

In včeraj je bil album poln. V tem času sem za slikce zapravil točno 72€. Vendar mi je precej pomagala menjava, ki je bila vsaj dvakrat tedensko na razporedu. In če bi prej vedel za menjavo v Lepi Žogi, bi bil znesek ki sem ga zapravil za slikce še precej precej manjši.

Sedaj, ko je sem napolnil album, moram dobiti podpise vseh naših nogometašev! Če ima kdo kakšne veze pri NZS, na dan z besedo – večno mu bom hvaležen!

Klik na fotografijo za celotno galerijo polnega albuma JAR2010
menjava slikic