Venice Beach – fotografije

Kljub naporni poti do Los Angelesa, sem bil zjutraj okoli 6. ure že pokonci. Že jutro je bilo sončno in komaj sen čakal, da greva na sprehod ob obali – Venice Beach.

Venice Beach je “naredil” Abbot Kinney leta 1905 in tudi ime je dobilo po Benetkah, ker so bile Abbotu tako všeč. In zakaj je Venice Beach tako zanimiv?

Poleg peščene obale, kjer precej piha veter, je morje idelno za “jezdece na valovih”, vroče sonce pa za “žganje” kože. Vendar to še ni vse. Fitness na prostem, vsakih par metrov izposojevalnica športne opreme – koles, rolerjev, rolk, desk za na valove. In urejena pot za vse kolesarje, tekače, rolkarje, kotalkarje.

Ker je bila ura precej zgodnja, sem bil prepričan da bova uživala v samoti. Vendar sem se motil. Voda je precej mrzla. Kljub 23 stopinjam in sončnemu dnevu, je bilo precej hladno – saj vseskozi piha veter. In posledica je vidna tudi pri meni – “delavske” roke – rdeče do tam, kamor sega majica.

Klik na fotografijo za ostale fotografije Venice Beach
venice beach photos


  1. Joi, ze na prvi fotki v setu je Mustang 2008 ;( Se vidi da je v ZDA cenejsi ko pri nas Mondeo, grrr.

  2. Ok cist te bom zaspamal, na sliki 6, toliko helikopterjev se nisem videl hkrati v zraku, razn med kaksno vojno (tv). Huda ;)

  3. Hm, se nisi mogel upreti in si skljocnil se debelinko? :) Se vedno si isti. Hehehehe…
    Drugace pa uzivajta.

  4. @john: nc hudega za “spam”.. tudi jaz sem bil tako navdusen, k sem videl 6 helikopterjev v zraku.. in surferji so se ustavili in gledali kot bi videli boga :)

    @bblack: hahah :) dejansko me je skoraj kap, k sem to videl

Komentarji so zaprti.