Apple iPad – Caesars Palace Apple Store – imam ga

Apple iPad32G je končno moj! Cena – 599$ + davek – 10%! V hotelu Caesars Palace Apple Store trgovini so ga imeli. Zraven sem vzel še iPad case za 34.90$.

Ampak gremo po vrsti. Preden v Las Vegasu najdeš Apple Store preteče kar nekaj časa. In ko ga najdeš se začnejo problemi. Namreč vsak lahko kupi samo enega iPada (čeprav na uradni strani piše da lahko vsak kupi dva!).
In imajo samo verzijo 32G!

 • nimajo 16G
 • nimajo 64G
 • nimajo USB adapterja

V drugi Apple trgovini niso imeli niti enega več in niso vedeli, kdaj jih dobijo! Torej se bom vračal v Caesars Palace Apple Store po ostale iPade, ki jih imam naročene.

Igračka je fenomenalna, vendar je problem z igranjem, kajti v Las Vegasu imajo hoteli Wi-Fi internet, ki je vezan na en računalnik in katerega uporaba stane 13.90, ali 12.90$ na dan! No, na srečo se da marsikaj narediti z računalnikom!

 1. @Desty

  Ti bi najbrž dal ene 199$, kajneda?

  @had

  Envious.

 2. Ti si toooook hudddd ej…iPad mass.. wawwwwww, a sem lahko tvoj prijatelj ?!

 3. @gregorc, sem sedaj malce preračunal v € in prišel do dejstva, da se ga najceneje dobi že za 375€. Damn, ko grem v USA si ga definitivno omislim! :)

 4. Xe xe, zdej bo treba sam še naumit, s kako macolo zabit polnilc u našo vtičnco pa kako bo 110V pričakujoče vezje prebavlo 220 pa še to na drugi frekvenci

 5. frekvenca je ista, menjaš samo šteker na polnilcu ali pa uporabiš standardni eu-us converter..

 6. Had: Boš napisal še kakšen post o iPadu, kako ti je všeč itd.?

Komentarji so zaprti.