Namesto Hoteli v Las Vegasu, bi bil lahko naslov tega zapisa tudi – kad dode seljak u grad. Oz. drugače – človek ki živi v kraju, ki ima manj prebivalcev kot sprejme gostov najmanjši hotel v Las Vegasu, je malce šokiran nad vsem. Predvsem nad igralno industrijo, ki poganja to mesto!

MGM Grand ima preko 5000 sob in celega ne prehodiš v pol ure! Je eden izmed največjih hotelov na svetu!

Vendar so tu še vsi ostali hoteli na Las Vegas Stripu in okolici:

Aria, Bally’s Las Vegas, Bellagio, Caesars Palace, Circus Circus, Encore, Excalibur, Fitzgeralds, Flamingo, Four Queens, Golden Nugget, Gold Coast, Green Valley Ranch, Hard Rock, Hotel Casino, Harrah’s, Hooters, Imperial Palace, Las Vegas Hilton, Luxor, Mandalay Bay, MGM Grand, Mirage, Monte Carlo, New York-New York, Orleans, Palace Station, Palazzo, Palms, Palms Place, Paris Las Vegas, Planet Hollywood, Plaza, Red Rock, Rio, Riviera, Sahara, South Point, Stratosphere, Terrible’s, THEhotel at Mandalay Bay, Treasure Island, Tropicana, Vdara, Vegas Club, Venetian, Wynn Las Vegas…..

Vsak hotel je poglavje zase in ima svoje šove, atrakcije, itd.. In če se odločiš da si jih boš ogledal od znotraj, potem ti uspe v enem dnevu pogledati štiri do pet. Kajti potem si preveč utrujen od neona, zvokov igralnih avtomatov in predvsem od neskončnega števila ljudi. In če so hoteli lepi od zunaj (spodnje fotografije), so še veliko lepši od znotraj. No, odvisno! Nekateri so novejši, drugi starejši. Cene pa se gibljejo od 30$-150$ med tednom in 50$-400$ med vikendi (enake sobe). Seveda se dobi tudi bolj prestižne zadeve za veliko več denarja!

Las Vegas živi 24 ur na dan. Turisti 24 ur na dan igrajo igre na srečo. In denar leti skupaj 24 ur na dan. Za “seljaka” je to vsekakor hudičevo preveč!

Klik na fotografijo za galerijo hoteli v Las Vegasu
las vegas hotels photos


Klik na fotografijo za ostale tri fotke Las Vegas znaka
las vegas sign

Klik na fotografijo za ostale Hotel Mirage – Mirage Volcano – fotografije
mirage volcano

Klik na fotografijo za ostale fotografije in video Bellagio – vodna rapsodija
bellagio

Klik na fotografijo za ostale fotografije hotela MGM Grand Las Vegas
mgm grand las vegas

4 Responses to Hoteli v Las Vegasu – fotografije

 1. Blaž "frik" pravi:

  Wow ….

  Tamle v Treasure Islandu sem pa jst bil lani tri večere.. si si ogledal njihov show pred hotelom zvečer?

 2. Iza pravi:

  Vse skupaj je zame en velik kičeraj. Okusi so pa različni.

 3. Podobno je v Macau, s tem, da je Macau razdeljen na dva velika otoka, na enem historični center, na drugem pa Cotai strip, ki je narejen po modelu Las Vegas Stripa. Tak, da se mi zdi, da razumem kako se počutiš. Meni se v živo ni zdelo kičasto ampak neka tesnoba me je prijela in sem si mislil, wow, kaj vse lahko denar zgradi, neverjetno. In pol sem se vprašal, kako dolgo bo to lahko šlo tako naprej. Nimam pojma.

 4. Ziga pravi:

  Jp, se strinjam s tabo, preveč vsega v enormnih velikostih – 5 dni čist dost. Šovi in trgovine v Caesars Palace so najbolj. Mislim pa, da je cca. 12km hoje, če greš po stripu dol in gor mimo glavnih hotelov oz. minimalnim ogledom hotela, tako poskrbiš še za svojo formo;)

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.