Apple iPad – končno fotografije

Zapis Apple iPad – Caesars Palace Apple Store – imam ga ima datum 23.04.10, ko sem kupil iPada. Do sedaj je minilo že pet dni, ko ga “neumorno” uporabljam – po pravici, jaz ga imam bolj malo v rokah, ker mi ga je žena “zaplenila” in ne gre iz njenih rok!

In tole so prve fotografije “unboxinga” iPada. In kaj si mislim po parih dneh uporabe?

Klikni na fotografijo za celoten zapis Apple iPad – končno fotografije
apple ipad


Vsaka druga oseba v Ameriki ima nekaj na i – iPhone, iPod, iTouch… In v Apple trgovinah je neskončna gužva okoli iPadov! Po parih dneh igračkanja z novo igračko, lahko povem, da je to zelo dobra igračka!

Najprej nastane problem, ker imam slovenski iTunes račun. In za uporabo iPada sem moral skreirati nov, ameriški račun, da sem lahko začel nalagati aplikacije nanj! To je slabost!

iPad je ravno prav težek in izredno hiter – ko sedaj primem v roke iPhone, se mi zdi, da sem šel iz pentiuma na 386dx! Velikost ni moteča, prav tako tudi ne “glossy” zaslon. Ker je v hotelih internet vezan na en računalnik, sem se moral poigrati z virtualnim access pointom in sedaj preko laptopa delata dva iPhona in en iPad! In vse deluje!

Baterija zdrži zelooo dolgo. Več kot osem ur neprestanega brskanja po netu z vključenimi vsemi “možnostmi”. Aplikacij je precej – večinoma so plačljive in so precej dražje kot pa tiste za iPhone, ampak to je razumljivo. Ker sem si nabavil iTunes Gift Card, lahko sedaj brez problema kupujem appse preko ameriškega računa.

Zaslon je velik in pregleden, vendar se zelo hitro “umaže”, oz. ostanejo odtisi prstov. Ni ravno namenjen kot podstavek za hrano – iPladenj!

Ja, iPad je zadeva ki sem si jo želel. Kljub temu da ne podpira Flasha, da se ne da z njo klicati, da nima GPS-a, da ima še tisoč napak, mene zadovoljuje povsem!

Klik na fotografijo za ostale fotke Apple iPad – Caesars Palace Apple Store

  1. Hudooo :D tut jaz bi imel to igračo; pri iPhonu mi je premajhen display :P, si že kupil kako knjigo?

    lp

  2. @matej: sej sem cist skromen :)

    @joker: tudi knjigo ze kupil in jo berem za zajtrk :) in ni nobenih problemov.. sicer pa obstajajo zastonjske aplikacije, kjer si lahko zastonj downloadas knjige.. :)

    @My Kafkaesque Life: :) tako in drugace :))))

  3. Ma pa zelo recesijsko embalažo kolko vidim … na vsaki strani glih do roba pride not :D haha :D

Komentarji so zaprti.