Govori.se je pred časom objavil članek, da je Maja Kljun postala obraz za Sovage Denim Jeans:

Maja je namreč pred tednom dni postala njihov obraz. Maja je povedala, da je nad omenjeno znamko kavbojk navdušena že nekaj časa, na vprašanje, koliko je zaslužila s podpisom pogodbe, pa je povedala, da je to poslovna skrivnost

Odlično. Slovenka je uspela v svetu. In ker me takšni stvari seveda zanimajo, sem šel guglati. In prišel do mnogih zapisov o tem:

Ampak nikjer ni niti z besedo zapisano, da je Maja Kljun postala obraz Sovage znamke! No ja, niti na spletni strani je ni omenjene, kjer so omenjeni – Celebrities in Sovage: Aaron Carter, Stephanie Pratt, Karina Smirnoff, Angel McCord,


Seveda se lahko motim in je Maja resnično uspela in podpisala pogodbo. Ampak v času interneta bi se to dalo kjerkoli prebrati, oz. videti. Bolj imam občutek, da je ona kupila/dobila te kavbojke, jih oblekla za eno izmed prireditev v LA-ju in se potem znala “dobro prodati”. Sveta preproščina in lahkotno obvladovanje naših revij pa seveda pripomoreta k temu, da smo vsi srečni in zdravi in da verjamemo vsemu, kar kdo objavi.

Se motim? Če se, potem naj mi bo oproščeno in naj uživa v slavi! Če se ne motim, potem naj kakšen naš novinar pogugla, preden karkoli napiše! In ne, nisem ji fovš!

7 Responses to Maja Kljun – postala obraz za Sovage Denim Jeans!

 1. Simona Rebolj pravi:

  A ni nora ta slovenska obsedenost, da človek po normalnem kritičnem članku lahko začuti nujo, da pripiše, kako razlog njegovega pisanja ni fovšarija, ker že vnaprej ve, kakšen floskule bi znale padat v komentarjih. Zloraba tega pridevnika se je razrasla čez vse patološke meje pri nas.

  Bi bilo možno, da bi postala Nika Kljun obraz Sovage znamke, ker je postala že model znamke Nike in dejansko so plakati z njeno podobo viseli po Ameriki. Seveda je šlo v tem primeru za promocijo, ki se je vezala predvsem na to, da je Nika uspešna športnica, celo plesalka, kar izpade bolj eksotično za športno znamko. V tem smislu je postala zanimiv profil za oglaševanje športne znamke. Pri kavbojkah pa se prostor za izbiro modelov, ki bi lahko zanimivo pritegovali, precej razširi, tako da je možno tudi, da gre za raco, ki ji po predvidevanju racarjev pač lažje verjet, ker se je v smislu modela za oglaševanje vendarle res že prebila visoko.

 2. Simona Rebolj pravi:

  Uf, porkaduš, takoj ko sem oddala komentar sem opazila, da ne gre za Niko Kljun, kar bi me veselilo, ker bi šlo za nek naš produktiven talent v svetu, ampak za neko Majo. Who the fuck is Maja Kljun?!!!

 3. ep pravi:

  Kako ni nikjer zapisano? Drugi odstavek na tvojem zadnjem linku:

  “Maja has become the face of Sovage jeans in April and did a photo shoot in the middle of LA wearing nothing but mentioned brand.”

  A bi moralo pisat v naslovu?

 4. Mirko pravi:

  Kdo je Maja Kljun in zakaj nas zanima v z vezi s “kr enimi” kavbojkami?

 5. had pravi:

  @ep: ravno zato sem dal ta link, ker je tukaj zgolj in samo to, kar je bilo objavljeno v reviji story – prevedeno :)

  :)

 6. Matej pravi:

  Obraz?
  Prej rit. :D

 7. DICKY HARDY pravi:

  Dobra je brez al pa z tem džinsom zgoraj!

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.