Finalisti Slovenija ima talent 2014 – bo zmagovalka Jana Šušteršič?

Od nedelje naprej so znani vsi finalisti oddaje Slovenija ima talent, kateri sem do sedaj posvetil že par zapisov:

Finalisti Slovenija ima talent so: Maestro, Fanika Križaj, Peter Vode, Sanja Poljšak Pesan, Alen Vogrinec Vesel, Dunking Devils, Maja Keuc, Tina Drole, Lina Kuduzović, Allthat

Vsak, ki je spremljal oddajo ima svojega talenta in navija zanj. Jaz sem se že pred začetkom oddaje odločil, da bo moja “talentka” Lina Kuduzovič. Glede na njena leta in njeno simpatičnost bo verjetno dobila precej glasov in je moja zmagovalka!
Vendar je vprašanje če niso slovenske najstnice bolj nore na Petra Vodeta in bodo vse po vrsti glasovalce zanj. Po drugi strani pa je oče sedmih otrok Alen Vogrinec Vesel segel s svojimi otroci v srce marsikaterega prebivalca Slovenije, sploh če upoštevamo dejstvo da so otroci še majceni in jih je pripeljal s seboj v studio (vse ima svoj namen).
Potem pa imamo na drugi strani še Sanjo Poljšak Pesan, ki ne živi v rožnastih razmerah in je do sedaj pela samo v kopalnici in Faniko Križaj ki ima cerebralno paralizo.
Tina Drole zna jodlati, Maja Keuc pa ima glas, ki ji ga verjetno zavida tudi Lucienne Lončina. Dunking Devils in Maestro pa nimata talenta, ampak imata za seboj veliko treninga in po moje ne sodita ravno med zgoraj naštete, ki naj bi predstavljali talent. Vendar sta njuna šova odlična!


Pa vendar je še eno merilo lahko merodajno. Število oboževalcev, ki jih imajo finalisti oddaje Slovenija ima talent na Facebooku. In tudi v tem primeru zmaga mala Lina Kuduzović!

Slovenija ima talent? Slovenija in talent – kaj res?
slovenija ima talent

Slovenija ima talent – najbolj spektakularen šov vseh časov
slovenija ima talent šov

6 Responses to Finalisti oddaje Slovenija ima talent

 1. fairy pravi:

  no, to da Maestro nimajo talenta, ampak da so zgolj naučeni, je mal bosa. tud za ples rabiš ogromno talenta, sicer bi lahko po tej logiki na plesnih tekmovanjih zmagal preprosto tisti, ki je največ treniral, pa to ne drži. to je tako kot da bi trdil da sta bila Škufca in Venturini dobra samo zato ker sta dovolj trenirala, pa mislim da ti vsak plesalec zna povedat da to ni dovolj :)

 2. had pravi:

  @fairy: za ples potrebujes dril.. in seveda tudi malcek talenta.. ampak ne toliko, kot za petje.. upam, da se ne motim :)

 3. ana pravi:

  Maestro nima talenta? Se ne strinjam, tudi za ples potrebuješ veliko talenta, še posebej za tako točko kot so jo predstavili npr. Maestro ali pa All That. Niso vsi gibalno talentirani, niso vsi glasovno talentirani, niso vsi umetniško talentirani….ne moreš reči, da je nekaj talent drugo pa samo dril…

  p.s.Navijam za Majo Keuc, takega glasu v Slo še nisem slišala in mislim, da si punca zasluži zmago oz. tudi če ne zmaga upam, da dobi kakšno šanso v tujini (tu se tako ne da živeti od glasbe). Lina se mi sicer zdi prisrčna ampak resno sem proti temu, da otrokom (vaje, nastopi, itd.) vzamejo dneve brezskrbnega otroštva…ima še čas postati odlična pevka.

 4. Desty pravi:

  Se enako ne strinjam, Maestro imajo talent, ne pa toliko kot pevci. Oboje pa je seveda potrebno dodobra natrenirati. Sem pa sam osebno proti Lini Kuduzović, saj se točno vidi, da “govori” pred kamero niso njemi ampak (verjetno) od staršev. Le kako lahko pri 7. letih veš, zakaj si želiš zmage in kako boš porabil 50 jurjev? Stvar je tudi to, da je komad doma poslušala in se ga dobro “napiflala”, kaj pa poje in zakaj poje pa seveda ne ve.

  Sam navijam za Majo Keuc, saj je njen glas in tudi petje fenomenalen. Upam, da ji uspe in postane prava zvezda.

  Proti sem tudi Petru Vodetu, ker sta z očetom tako optimistična in po njihovo držita zmago v rokah. Oče ima seveda denarja kot pečk, tako da tudi to pripomore pri glasovanju…

 5. smoger pravi:

  Go Lina! :)

 6. katarina pravi:

  Zame je edini pravi talent Maja Keuc. Barva glasu, interpretacija, vokalna točnost,…vse ima. To ni trening, to je dejanski talent.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.