Finalisti Slovenija ima talent 2014 – bo zmagovalka Jana Šušteršič?

Od nedelje naprej so znani vsi finalisti oddaje Slovenija ima talent, kateri sem do sedaj posvetil že par zapisov:

Finalisti Slovenija ima talent so: Maestro, Fanika Križaj, Peter Vode, Sanja Poljšak Pesan, Alen Vogrinec Vesel, Dunking Devils, Maja Keuc, Tina Drole, Lina Kuduzović, Allthat

Vsak, ki je spremljal oddajo ima svojega talenta in navija zanj. Jaz sem se že pred začetkom oddaje odločil, da bo moja “talentka” Lina Kuduzovič. Glede na njena leta in njeno simpatičnost bo verjetno dobila precej glasov in je moja zmagovalka!
Vendar je vprašanje če niso slovenske najstnice bolj nore na Petra Vodeta in bodo vse po vrsti glasovalce zanj. Po drugi strani pa je oče sedmih otrok Alen Vogrinec Vesel segel s svojimi otroci v srce marsikaterega prebivalca Slovenije, sploh če upoštevamo dejstvo da so otroci še majceni in jih je pripeljal s seboj v studio (vse ima svoj namen).
Potem pa imamo na drugi strani še Sanjo Poljšak Pesan, ki ne živi v rožnastih razmerah in je do sedaj pela samo v kopalnici in Faniko Križaj ki ima cerebralno paralizo.
Tina Drole zna jodlati, Maja Keuc pa ima glas, ki ji ga verjetno zavida tudi Lucienne Lončina. Dunking Devils in Maestro pa nimata talenta, ampak imata za seboj veliko treninga in po moje ne sodita ravno med zgoraj naštete, ki naj bi predstavljali talent. Vendar sta njuna šova odlična!


Pa vendar je še eno merilo lahko merodajno. Število oboževalcev, ki jih imajo finalisti oddaje Slovenija ima talent na Facebooku. In tudi v tem primeru zmaga mala Lina Kuduzović!

Slovenija ima talent? Slovenija in talent – kaj res?
slovenija ima talent

Slovenija ima talent – najbolj spektakularen šov vseh časov
slovenija ima talent šov