BigDeal je prijetna in zanima pridobitev na slovenskem internetu. Kdor pozna storitev Groupon, potem mu je sam koncept BigDeala povsem jasen.

BigDeal na spletni strani (preko mailov in preko socialnih omrežij) objavi ponudbo za skupinski nakup z najmanj 50% popustom, s podatki o ceni, prihrankom in minimalnim številom kuponov, ki morajo biti prodani, zato da ponudba obvelja. Če je dovolj interesentov za nakup, potem le ti to opravijo preko spleta, v primeru da ni dovolj “potrebe” pa je promocija za ponudnika zastonjska in tudi uporabniki ne plačajo nič.

Zanimiv koncept, ki v tujini prinaša precej veliko denarja – podatki za Groupon – prodanih 4,5 milijonov kuponov in privarčevano 195mio$!
Primer – BigDeal – 50% popust pri najemu luksuznega apartmaja za 2–4 osebe v Suite Hotelu Klass**** v Kranjski Gori – plačajte 99,00 EUR za vikend v vrednosti 198,00 EUR!

Pa naj še kdo reče, da se ne da prihraniti v Sloveniji! Mogoče bi lahko kdo za to spletno stran povedal Borutu Pahorju, ki s svojimi 3002 euri, ne more preživeti celega meseca!

bigdeal