Katy Perry – gole – topless fotografije NSFW – fake

Danes so se pojavile na spletu gole – topless fotografije pevke Katy Perry. Fotografije so med drugimi objavili tudi na spletni strani http://www.thesuperficial.com/. No, na srečo se na internetu zelo hitro ugotovi kaj je fake in kaj ne. In te gole fotografije Katy Perry so fake! Poleg tega ima Katy Perry na svoji levi roki tattoo!

Tale zapis pa je namenjen našim “medijem”, ki bodo jutri objavili njene gole fotografije in ne bodo ugotovili, da je vse skupaj fake!

Fake Katy Perry
katy perry

Original fotografija

 1. Auuaaaa, najprej še edini kolikor toliko kredibilen cajtng označiš za “rumenega”, potem pa takoj nalimaš joške od Kate Perry. Veš, “rumeno” pomeni nekaj drugega, ne to, da ni glasilo tvoje najljubše stranke…

 2. @Anonymous: rumeno pomeni, da se ukvarja z natolcevanjem.. da ni preverjeno, predvsem pa da ni kredibilno in da je zaslo iz svojega osnovnega podrocja..

  kaj je narobe s temi fake joskami katy perry? :) to, da so fake..

 3. Se takoj vidi, da je vse skupaj fake, saj Katy nima takšnih balonov :D

 4. 24ur je ze objavil novicko, da ima Katy orjaske…
  :-)

  “…Tokrat je poskrbela za nov škandal, ko je v domači postelji dovolila, da njeno bujno oprsje ovekoveči na fotografiji, ki pa je s svetlobno hitrostjo obnorela svet. Tisti bolj nejeverni posamezniki so kaj hitro podvomili v originalnost izdelka, kljub temu da nas je Katy v preteklosti že neštetokrat šokirala.”
  http://24ur.com/ekskluziv/tuja-scena/katy-ima-orjaske.html

  original

Komentarji so zaprti.