* Punk v Trbovljah še ni mrtev, bi bil bolj pravilen naslov tega zapisa, vendar bi naslov izgubil svojo “domačo” noto. Obiskovalci SklabFesta so pokazali, da ta trditev drži, čeprav sem sam pričakoval precej več obiskovalcev iz držav bivše Juge, predvsem pa mi je manjkalo obiskovalcev, ki so doživljali punk v prvih vrstah in so bili na koncertih originalnih Nietov, ali pa na koncertu Dead Kennedys v Gorici leta 1980. In so sedaj v svojih 45+ letih, z družinami in podobnimi zgodbami!

Sicer pa komaj čakam SklabFest 2011 in me zanima s čim nas bodo tokrat presenetili organizatorji! Mogoče pa bi bil čas za NOFX, ali pa celo Bad Religion?

p.s.: na fotkah – pevka skupine Nervous Stompin – Monika Nancy Batič, pevec skupine Kmečka fronta – Naace Gnoj


Klik na fotografijo za ostale fotke Jello Biafra ex Dead Kennedys
jello biafra

Klik na fotografijo za celotno galerijo Scuffy Dogs – SklabFest 2010 – fotografije
scuffy dogs

Klik na fotografijo za celotno galerijo ŠklabFest 2010 – Hladno Pivo fotografije
hladno pivo fotografije

3 Responses to Pank u Trboulah š’ ni hin! *

  1. A visoke pete in punk gre skupaj dandanes? :) V devedestih še tega ni bilo, ko sem se jaz klatil po Mariboru v družbi punkerjev :P

  2. Kay pravi:

    NOFX naslednje leto na Šklabu bi blo kr všečno, ja. Pa dost več folka bi privabl kot Jello, upam no. Ker letos sem, vsaj jaz, bila precej presenečena nad dokaj majhnim številom obiskovalcev…

  3. RePi! pravi:

    Bil, videl, užival in podoživljal pankersko mladost. Prvič videl scuffy dogs v živo; Jello je dokazal da ima še energijo in pripravil vrhunsko pank fešto; nepričakovano presenečenje -Dubioza kolektiv,….punk’s not dead….
    Upam da nam Šklabovci tudi prihodnje leto pripravijo kakšno presenečenje (pa ne NOFX, ampak rajši kakšen punk band).

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.