had blog roni kordis had blog roni kordis

Marin Medak se odpravi na Zakintos

Brez medijskega pompa, odmevnih novinarskih člankov in brez ogromne podpore sponzorjev se je Marin Medak odpravil na Zakintos.

In ja, tukaj sledi vprašanje – kje ste mediji, da bi takšno novico sporočili svojim bralcem? Je lažje kopirati iz tujih strani na pol gole ženske in jih objavljati?! Aja, Marin ni znana osebnost, kajne?

In kaj je to takšnega, če gre nekdo na Zakintos? V bistvu nič, dokler se ne odloči da gre s kajakom in veslom, z močjo svojih rok iz Savudrije, in bo naslednjih 5-6 tednov veslal do južne strani Zakintosa – v tem času pa naredil več kot 1500 km. In to ne zaradi slave, ali denarja! Ampak zaradi sebe!

Njegovo popotovanje lahko spremljate na njegovem blogu, ki ga je poimenoval – Želim si in bom – Marin Medak – in danes ob pol štirih zjutraj se je odpravil, sedajle pa je že mimo Rovinja! Fantje na InternetMojstru Marina spodbujamo na njegovi poti!

Če ste slučajno na morju in vidite fanta, ki besno divja na kajaku proti Grčiji, potem mu pomahajte, ali pa ga spremljajte in spodbujajte. Ob večerih pa bo potreboval družbo in bo verjetno vesel kakšnega udobnega jogija!

p.s.: tudi ti lahko na svojem blogu objaviš tole zgornjo pasico v iframeu s povezavo – http://static.internetmojster.com/marin/468×60.html – hvala!

  1. heheh matr ste giki talenti :) 24 ur na dan pred računalniki pa še nimate pojma! Klikni na povezavo v pasici..

    Bravo!!! lol :)

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja