Od 6. septembra bomo/boste lahko na programu Pop Brio spremljali Supermodel Slovenije. Danes so predstavili spletno stran supermodel.si, kjer si lahko ogledate hmmm.. osnovne podatke o projektu. Kandidatke, ki so prišle v ožji izbor, pa boste lahko videli 6. septembra. No, lahko si ogledate fotografije kandidatk iz osebnega arhiva (ne priporočam, kajti to je bolj glasujzame scena – deseeeetkiiiiica, switkiiiiicaaa).

V strokovni žiriji Supermodela Slovenije so Sašo Radovič, Nika Urbas in Matjaž Banič, oddajo Supermodel Slovenije pa bo vodila priznana stilistka in modna novinarka Danaja Vegeljhmm, a vi poznate vse te “akterje”?. No, o slednji, Danaji Vegelj sem našel zanimiv podatek – “V zadnjem času pa je aktivna predvsem na področju promocije in medijskega pozicioniranja luksuzne znamke spodnjega perila Agent Provocateur.”

No ja, upam da bo tale šov zanimiv in bo vsaj malce omilil vročino županskih volitev. Sicer pa, naj zmaga najboljša!

pop brio supermodel slovenije


Nagrada za zmagovalko, ki bo osvojila naslov Supermodel Slovenije je pogodba za delo modela v agenciji Next Models v vrednosti 250.000$. Kar pa niti ni tako slabo, kajne?

p.s. zmagala bo Ajda – skromno, preprosto dekle..