Na 24ur.com je cel kup člankov o Suzani Jakšič, ki je nastopila v Big Brotherju s svojo hčerko, se slekla za Playboy in nastopila v Kmetiji slavnih:

 • Suzana prizna, da se mu v morju rada preda
 • Neskončna žalost Suzane Jakšič
 • Suzana Jakšič bi novo službo in zvestobo
 • Suzana Jakšič zdaj tudi fizična delavka
 • Sam se sprašujem, če je v Sloveniji v času dopustov res takšna kriza, da “resni” mediji objavljajo takšne zgodbice, ki jih dobivajo v svoje poštne nabiralnike. Namreč močno dvomim, da bi novinar ki se podpisuje z incialkama Z. B. poklical Suzano in jo spraševal o seksu v vodi.


  Tale stavek mi je še posebej všeč – V vodi pa se vedno najde kakšen intimen kotiček, kamor se lahko skrijem – mogoče res že dolgo nisem bil na naši obali, oz. se kopal v našem morju, ampak da v morju obstajajo intimni kotički, kamor se nekdo lahko skrije? Jaz sem bil prepričan da se v morju da skriti samo na dno? Očitno sem živel v napačnem svetu in mi je sedaj Suzana odkrila dolgoletno skrivnost – v morju se da skriti?!?!?

  Oz. o seksu na plaži, ki se ga Suzana boji zaradi paparacov?!?! WTF? Veliko paparaci fotografij v Sloveniji naredijo naključni mimoidoči, ki jih potem pošljejo medijem, ostalo pa “zvezdniki” pošljejo sami (foto osebni arhiv), da se o njih vsaj malce govori. V Sloveniji je zgolj par pravih paparacov, pa še to ni njihov “full time job”, saj se morajo preživljati še z vsem ostalim fotkanjem.

  Namreč paparazzo (vir) – is an Italian term used to refer to photojournalists who specialize in candid photography of celebrities, politicians, and other prominent people. Paparazzi tend to be independent contractors, unaffiliated with a mainstream media organization.

  Najboljši komentar na vse te odmevne članke na super zvezdo Suzano Jakšič je nekdo zapisal pod sam članek

  hehe,stara ponva uživa