Na 24ur.com je cel kup člankov o Suzani Jakšič, ki je nastopila v Big Brotherju s svojo hčerko, se slekla za Playboy in nastopila v Kmetiji slavnih:

 • Suzana prizna, da se mu v morju rada preda
 • Neskončna žalost Suzane Jakšič
 • Suzana Jakšič bi novo službo in zvestobo
 • Suzana Jakšič zdaj tudi fizična delavka
 • Sam se sprašujem, če je v Sloveniji v času dopustov res takšna kriza, da “resni” mediji objavljajo takšne zgodbice, ki jih dobivajo v svoje poštne nabiralnike. Namreč močno dvomim, da bi novinar ki se podpisuje z incialkama Z. B. poklical Suzano in jo spraševal o seksu v vodi.


  Tale stavek mi je še posebej všeč – V vodi pa se vedno najde kakšen intimen kotiček, kamor se lahko skrijem – mogoče res že dolgo nisem bil na naši obali, oz. se kopal v našem morju, ampak da v morju obstajajo intimni kotički, kamor se nekdo lahko skrije? Jaz sem bil prepričan da se v morju da skriti samo na dno? Očitno sem živel v napačnem svetu in mi je sedaj Suzana odkrila dolgoletno skrivnost – v morju se da skriti?!?!?

  Oz. o seksu na plaži, ki se ga Suzana boji zaradi paparacov?!?! WTF? Veliko paparaci fotografij v Sloveniji naredijo naključni mimoidoči, ki jih potem pošljejo medijem, ostalo pa “zvezdniki” pošljejo sami (foto osebni arhiv), da se o njih vsaj malce govori. V Sloveniji je zgolj par pravih paparacov, pa še to ni njihov “full time job”, saj se morajo preživljati še z vsem ostalim fotkanjem.

  Namreč paparazzo (vir) – is an Italian term used to refer to photojournalists who specialize in candid photography of celebrities, politicians, and other prominent people. Paparazzi tend to be independent contractors, unaffiliated with a mainstream media organization.

  Najboljši komentar na vse te odmevne članke na super zvezdo Suzano Jakšič je nekdo zapisal pod sam članek

  hehe,stara ponva uživa

  4 Responses to Povezani članki – Suzana Jakšič – superstar!

  1. Tomaž pravi:

   Zato pa so to “resni” in ne resni mediji…

  2. (jm) pravi:

   Pop TV/24ur generira zgodbe, drugi jih a pač povzemate. Kdo je potem tukaj car?

   MOSS je neizprosen, in 24ur.com ima cilj biti prvi na MOSSu. Zaenkrat jim to uspeva zelo dobro. Ob tem gre zahvala tudi Hadu, ki kar dobro opozarja na obstoj najbolj obiskanega spletnega portala v Sloveniji.

  3. had pravi:

   @jm: vse za beer :)

  4. Bio pravi:

   Ja Suzy je pomembna osebnost slovenskega medijskega prostora. Če nje ne bi bilo bi propadlo vse. Pač slovenski Chuck Norris varianta.

  Dodaj odgovor

  Vaš e-naslov ne bo objavljen.

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.