Big Brother slavnih – BB3 bo vodila Nina Osenar

Tretjo sezono Big Brotherja, tokrat bo to Big Brother slavnih, bo tako kot prejšnje vodila Nina Osenar, ki je zadnje čase ni bilo ravno veliko na malih ekranih, niti na odrih?!

Kdo od slavnih bo nastopil v tej oddaji je seveda zaenkrat še skrivnost. Glede na to, da je slavnih v Sloveniji precej malo in da so “nekateri slavni” že nastopili v resničnostnem šovu Kmetija slavnih, bo izbira precej težka. Vendar ne dvomim, da bo Igor Bratož, kreativni producent šova, našel primerne kandidate, ki bodo nas/vas gledalce prikovali pred male zaslone in jih bomo spremljali in komentirali (jeap, se zavedam slednjega!).

Par zapisov o Big Brotherju iz preteklih sezon:

 • Prvi Big Brother na Kanalu A
 • Drugi resničnostni šov Big Brother, ista voditeljica Nina Osenar
 • Kratka analiza tekmovalcev Big Brotherja
 • Zakaj je Andrej zmagovalec resničnostnega šova Big Brother?
 • BigBrother Suzana gola v Playboyu
 • Jasmina iz Big Brotherja je striptizeta
 • Pero iz Big Brotherja – eksplicitne fotografije
 • Zmagovalec drugega šova Big Brother je reper Naske
 • Se še spomnite zmagovalcev oddaje Big Brother? Prvi je bil Andrej, drugi pa Naske. Se še kaj sliši o njiju? Ne, v bistvu se niti nikoli ni. Ampak dobila pa sta precej denarja in upam, da sta vsaj ta denar izkoristila in uživala.

  Klik na fotografijo za celotno galerijo – Nina Osenar – fotografije skozi leta
  nina osenar

  1. @blaziek: haha :) jaz mam zapise na to temo, sicer se mi ne sanja..

   ampak v big brotherju je zmagal
   Andrej – iz Avstralije, kjer je prodal vse in pustil službo, priletel v Slovenijo, da bi sodeloval v Big Brotherju. Ker je samski, pričakuje da bo našel kakšno dobro Slovenko, sicer pa mu je povsem vseeno kakšna je. On ljubi vsa dekleta!

   v baru pa je zmagal Emil in Andrej :) ampak ta je bil iz Ljubljane, k je premagal Štajerca Mišota

  2. Ja, saj sem med tem še boljšo polovico vprašal, pa sva razčistla … v glavnem sama zmeda, itak pa noben ni postal *zvezda*. ;) Važn da se bo o tem pisalo.

  3. @blaziek: nikogar vec ni, ki so zmagali, v medijih.. sli so na smetisce zgodovine :)

  4. Ponavadi kelnarijo okoli po teh šovih..ali se zredijo in gredo v pisarne (verjetno obratno)… A ne vodi Nina Osenar tisto faketube oddajo na kanalu A? Ali je to njen klon Sanja Grohar? (sej ne vem kdo je klon koga, nobena ni pretirano izvirna sama po sebi, ko sta skupaj, pa ju ne ločiš…iste navade, iste razvade, iste potrebe, enak stil..)

  Komentarji so zaprti.