Pogledi Slovenije je oddaja ki jo je “prebežnik” Uroš Slak dobesedno kopiral iz oddaje Trenja in za to dobil 4500€ + DDV mesečno, je doživela svoj krst. Vsaka podobnost s Trenji NI zgolj in samo naključje! Odaja Pogledi Slovenije je kopija oddaje Trenja, ki je bila na konkurenčni televiziji POP Tv. In za takšno zadevo plačujemo davkoplačevalci!

Prva oddaja Pogledi Slovenije je bila namenjena aferi Patria in v studiju so se znašli: Janez Janša, Gregor Virant, Dejan Karba, Dejan Kaloh, Barbara Brezigar, Lojze Ude in Cveta Zalokar Oražem. Na video konferenci iz Avstrije je bil Drago Kos.

Lahko smo poslušali nakladanje in nakladanje, ki smo ga slišali že vsaj 100krat. Obtoževanja, blatenja in ostale nam že dobro poznane prakse, ki si jih lahko privoščijo nekateri. Grožnje s tožbami smo včeraj slišali direktno v etru nacionalke. Ok. Vse skupaj je bilo že stokrat reciklirano, do trenutka, ko je Dejan Karba obtožil Janeza Janšo, da se je zlagal v etru!


Namreč šlo naj bi za določene papirje, ki jih Janez Janša sploh ni videl, dokler ni videl knjige Dejana Kaloha – in to mu je Dejan Karba sesul v trenutku, ko je povedal, da je Janez Janša dobil te papirje par mesecev prej od njega.

Na to se je Janez Janša opravičil vsem za to laž! Oh. Tole je bilo zame precej veliko presenečenje. Namreč Janez Janša je človek, ki se ne moti in ki se mu takšna stvar ne more zgoditi. Vsaj do danes sem bil prepričan v to.
Me zanima, kako se bo sedaj odzvala javnost? Kajti primeri iz preteklosti so nam znani, kajne? In taisti Janez Janša bi “sodil” vsem, ki so se kdajkoli zlagali, kar je tudi poskušal ponoviti na koncu oddaje.

p.s.: stranka SDS je bila ravno tista stranka, ki je v primeru GG-ja ponavljala da LAŽ je LAŽ! No, seveda v Sloveniji veljajo dvojna merila v takšnih primerih – kakopačne!

Vendar današnje branje odzivov slovenskih medijev na to zadevo je precej zanimivo – vsi so povzeli vest STA, kjer pa niti z besedo ni omenjen Janšev fiasko, oz. Janševa LAŽ, ki je eden redkih v njegovi politični karieri. Vendar se je zgodil in ljudje so to videli.

Kot davkoplačevalec, ki sponzorira tole sranje na televiziji, me zanima zakaj je bilo potrebno kopirati koncept oddaje? In zakaj so določeni ljudje v studiu dobili besedo šele po eni uri??

Imam še en predlog! Zakaj bi sploh delali tole oddajo in plačevali denar za to, če pa lahko RTV Slo kupi arhivske oddaje Trenj. Itak gledalci ne bomo opazili tega! Saj smo navajeni ponavljanj in ponavljanj in ponavljanj..

42 Responses to Pogledi Slovenije – Uroš Slak in Janez Janša se zlaže v eter na RTv Slo

 1. (jm) pravi:

  Nič kupit, tukaj je na voljo: tudi kvaliteta tega flash kodeka je dovolj dobra za rtvslo.

  Sicer pa glede Janše in odziva javnosti. Kdor prizna se mu pol oprosti. In Janša je to naredil takoj. Tako da zaradi tega ne bo deležen nobenih “sankcij”. Tako pač deluje javnost predvsem pa novinarji.

  Če tega ne bi priznal, pa čeprav morda ne bi bilo res, ga bi pa mrcvarli še mnogo časa.

  Pa ne le Janšo, kogarkoli, da ne bo pomote.

  • DOG pravi:

   Kučan Milan, Janković Zoran, Tito- ti pa še KRADEJO, DOKLER JE SAMO LAŽ JE ŠE DOBRO.

   RAJE POGLEJTE SVOJE KOMUNISTIČNE ROPARJE

 2. had pravi:

  @jm: hvala za link :) bom poslal tole varuhinji misi molk, pa naj uredijo s pop-om :)

  ja, priznal je takoj ko so ga dobili na lazi :) in na koncu je poskusal vse skupaj malce “zamegliti” z zaresovim vodjem, ki je prav tako lagal..

  ampak ocitno sta pri nas dve vrste lazi.. eno je JJ laz, drugo je GG laz :)

 3. (jm) pravi:

  Khm… koliko časa pa je GG rabil, da je priznal laž?

  Sorry ampak tega ne moreš primerjat. Pa ali se ti ne zdi tudi razlika v vzroku laži?

 4. had pravi:

  @jm: torej obstajajo razlicne lazi :)

 5. Pris pravi:

  @(jm):
  Ravno JJ in njegovi podaniki so v primeru GG do onemoglosti ponavljali oguljeno frazo “laž je laž”. Vzrok laži? Meni se to, da nekomu groziš s tožbo za izjave izpred dveh let, na vprašanje zainteresirane javnosti (ki jo je v tistem trenutku žal predstavljal Slak), pa izjaviš, da je prej nisi mogel vložiti, ker si nek ključni dokument pridobil šele “včeraj”, nato pa se izkaže, da si z dokumentom razpolagal že dosti prej, zdi dokaj perfidna laž – opravičevanje svojih dejanj pred javnostjo z lažjo.

 6. JR pravi:

  Zakaj pa ne bi kopiral koncepta oddaje? Kaj točno pa je s tem narobe?

 7. had pravi:

  @jr: rtv slovenija je “kupila” slaka, ker ji je “prodajal” nov koncept oddaje, ki ne bo podoben oddaji trenja..

  ocitno je nacionalka kupila macka v zaklju, oz. nekaj, kar sploh ni vedela kaj kupuje..

  zakaj bi imel reciklazno oddajo, ce imam lahko trenja – samo rtv slo jih odkupi za predvajanje od pop tv-ja pa je stvar resena.. itak nam nacionalka vrti samo ponovitve..

 8. JR pravi:

  No, če je blo rečeno da bo oddaja drugačna je to potem druga stvar.
  Glede ponovitev se pa strinjam. Ne vem zakaj moramo gledat dnevnik izpred 20 let?!

 9. had pravi:

  @jr: jeap.. ravno zaradi drugacnega koncepta oddaje sta prisla nazaj.. me je pa spominjalo na trenja.. samo se cepinova dva sta manjkala :)

  pa rado pezdir :)

  dnevnik izpred 20 let.. men se zdi tko kot v socializmu, ko smo gledali vojaske parade in podobne zadeve.. da se zavedamo, da zivimo zdaj in tukaj, ampak kaj nas lahko caka :)

 10. Tomaž pravi:

  The greatest trick the Devil ever pulled was convincing the world he didn’t exist.

  Največji uspeh slovenske politike pa je bil, ko nas je prepričala, da obstajajo levi in desni.

  Obstajajo samo the bad and the ugly…

 11. had pravi:

  @tomaz: rispekt za tole.. dejansko povsem drzi.. ni levih, ni desnih, kamoli sredinskih.. vse je eno in isto… :)

 12. smoger pravi:

  Če je kdo začel zbirat podpise za referendum za ukinitev rtv prispevka, ima moj podpis!

 13. smoger pravi:

  ‘@tomaz: rispekt za tole.. dejansko povsem drzi.. ni levih, ni desnih, kamoli sredinskih.. vse je eno in isto… :)’

  @had: Torej velja naslednje?
  LDS=SDS=SLS=SD=NSi=Zares=DeSUS=…

 14. (jm) pravi:

  Ma nima smisla razpravljati o Janša vs. Golobič, ker ti si Golobičev podpornik, meni pa v bistvu dol visi za oba. Razlika je le v tem, da je Janša imel 4 leta da pokaže česa (ni/je) sposoben, Golobič pač še ne. Zato bo na naslednjih volitvah zelo močna bitka ravno Golobič – Pahor, kjer bo pa jo najbolje odnesel Janša. Najebali bomo pa itak državljani, ker Janša se je v prvem mandatu dovolj naučil, da bo v drugo bolj previden.

 15. had pravi:

  @jm: ze precej casa nisem “nikogarsnji”.. na lastno sreco..

  se pa strinjam s smogerjem: LDS=SDS=SLS=SD=NSi=Zares=DeSUS= :)

 16. Tomaž pravi:

  @(jm) Golobič je v dvajsetih letih že prevečkrat pokazal, česa je sposoben :)

 17. Janez pravi:

  Je kdo opazil ogabno scenografijo oddaje?

  Sicer pa sem mnenja, da je bila to oddaja Janša vs Kos z nekaj dodanimi statisti. Tekma se je končala 1:0 za Janšo, saj se je Kos kaj hitro znašel na ledu osebnega obračunavanja in na koncu ni izpadel kot nepristranski vodja Protikorupcijske komisije, pač pa kot človek, ki zaradi osebnih interesov že 16 let zalezuje Janšo.

  Sicer pa je bila poanta prispevkov nekako takšna – aktualna vlada vedno pobere svoj delež, v primeru LDS bi bili to pač procenti od Krpana, v primeru SDS pa Patrie. Jasno je le, da v primeru Krpana ne bi bili vmešani tuji kriminalisti in zadeva nikoli ne bi prišla na plan. Zaradi tega se Janši ne glede na razplet sodbe seveda ni potrebno bati nikakršnih političnih posledic. Mimogrede, tu gre še za nevarno “napako” tožilstva, ki je zadevo lansiralo tik pred volitvami in s tem Janši na pladnju ponudilo propagando o političnih procesih.

  Prava poanta afere Patria je po mojem mnenju drugje – ne gre za politike, ki lažejo in zavajajo, pač pa za kontaminacijo institucij, ki bi morale biti neodvisne. Če je v zadevo vmešana komisija pod vodstvom človeka, ki Janeza zalezuje že od osamosvojitve dalje, če tožilstvo vodi dama, ki z vsemi sredstvi zadržuje postopke proti Janezu in če obtožni predlog spiše tožilka, ki je prav tako kontaminirana še iz časov Depale vasi, potem je jasno da je razpled lahko le in samo politični in kot tak posledica trenutnih političnih razmerij v “neodvisnih” institucijah. In zato bo Janez politično preživel, kot bi tudi kak enako spreten politik na nasprotnem polu.

 18. smoger pravi:

  @had:
  Če te prav razumem, si izstopil iz Zaresa?
  V nasprotnem primeru je veliko tvojih kritik na račun drugih polit. ‘opcij’ avtogol…

  Aja, tam na koncu ne paše smile ampak tole:
  http://bit.ly/dxa4Zr

 19. abcd pravi:

  Če pogledamo mal na zahod, ki nam je tako všeč. Ni treba v Ameriko, res ne. Dobri voditelji niso samo voditelji, ampak snovalci oddaj in ponavadi tudi lastniki le-teh ali pa imajo vsaj tako urejeno, da znajo format prenesti na drugo TV, če dobijo boljšo ponudbo.

  Slak ni ne prvi ne zadnji, ki je s sabo na novo TV postajo prinesel svojo oddajo. Tako pač je. Zato so mu dali ponudbo. Treba je opravičit TV davek z nečim, kar je dejansko gledano.

  Nič izjemnega, nič slabega. Arhivski posnetki? Si to res napisal? Verjetno v napadu besa, ki ga je ustvarila oddaja polna političnih čustev. Trenja/Mnenja/Stanja/Whatever je po formatu debatna oddaja (talk show), ki obravnava aktualne teme. Patria je sedaj spet aktualna, ker se pojavlja po medijih. Drugi teden bo verjetno kaj bolj zabavnega. Morda veliki župani Slovenije. Jankovič, Popovič in vsi ostali avtokrati, ki se jim upirajo ničpočeči-gobezdači (“intelektualci” si rečejo).

  Je pa zabavno kako se Kresalova izogiba oddaje. Na POP TV-ju ji ni bilo problem blit gostja, sedaj na RTVSLO pa je preveč resno? Jasno da je… STA ni povzemal oddaje iz POP-a in posledično niso VSI naročniki STA tega objavili.

  STA tudi ne daje lastnih mnenj ali dela raziskovalnega novinarstva. Oni imajo le togo poročanje, razosebljeno kolikor se da po zelo striktnih jezikovnih in novinarskih standardih (za kar pol mediji vsi zvenijo enako togo in le rumeni so brani, ker so bolj “osebni”). STA ne bo nikoli pisala o takih rečeh, ker je potrebno dokazati, da se to ni zgodilo pred tem ali da je dejansko lagal, pa tudi informacija ne nosi informativne vrednosti (STA ne komentira značajskih vedenj posameznikov). Če pa bodo mediji (ne bodo) se obesili na to in bo postalo samo po sebi novica, bo STA napisala vest, kjer poroča/informira o tem fenomenu (da mediji pišejo o tem, da je lagal).

  Malo jih razume, da je STA vir informacije, ne pa snovalec vsebine.

  Je pa tipično slovensko “hočem denar nazaj”. Sej nismo edina država, ki ima TV prispevek in nismo edina država, ki ima slabo nacionalko..ampak samo pri nas jočemo “dejte nam denar nazaj”. Zakaj? Ker sosedu krava še ni umrla.

 20. (jm) pravi:

  abcd – neumnost. V večini držav je še precej močnejši nadzor javnosti nad tem, kako se porabljajo javna sredstava. In kričanje “vratite nam pare” ni nič posebnega, s to razliko, da se jih precej bolj upošteva.

  Lep primer je bilo sponzoriranje Lanca Armstronga, večkratnega zmagovalca Tour de France, ki ga je sponzorirala ameriška pošta, podjetje, pa je združenje davkoplačevalcev doseglo, da so to nehali. Pa je njihovo sponzorstvo bilo smiselno, ker dejansko je kolesarstvo tesno povezano s pošto.

  PS: abcd – a si kaj povezan z rtvslo?

  PPS: http://imedi.si/blog/jeanmark/2010/09/02/za-slovence-so-pomije-dovolj-dobre/

 21. abcd pravi:

  (jm): Pisal sem konkretno o TV prispevku, ne o sponzoriranju s strani nekega podjetja v ZDA, kjer svet drugače deluje kot v naši prelepi stari celini. Mislil sem konkretno na Italijane in Francoze, morda tudi Špance… :)

  Ne delam na RTV in jih sovražim kot vsi ostali, ker moram zaradi elektrike plačevati prispevek, ampak kričanje ob vsaki spremembi je kontraproduktivno. Pes, ki nonstop laja, postane neslišen, bojimo se le tistih, ki so ves čas tiho in kar naenkrat dvignejo glas. Takrat že podzavestno vemo, da je nekah hudo narobe.

 22. smoger pravi:

  @abcd:
  Pa poglej si malo športne komentatorje…npr. zdaj tekme SP v košarki…Dno! Tako nizek strokvni nivo komentiranja, da glava boli. Vilfan je bil še soliden. Hvala bogu obstaja Sergio Tavčar!

  Dej povej mi ti meni kaj za vraga počne Miša Molk cele dneve in kasira tisti denar?! Come man! Pa saj se z Marsa vidi, da je rtv zavod precenjen in preplačan (seveda čast izjemam ala Bobovnik, Stefančič,nekateri novnarji na športne redakcije radia…) Eden večjih strokovnjakov ekonomije pri nas je povedal, da bi morali rtv zavod ukiniti.

  Boli mene za soseda,-e. Kaj me briga kaj počnejo Angleži, Hrvati, itd.
  Včasih imam občutek, da je treba biti na miselnem nivoju 5 letnika, da bi lahko gledal nekatere stvari na nacionalki in drugih slovenskih programih.

  Jaz večino časa gledam TV stream prek neta. Nacionalke ne povoham, zato pa moram plačevati neka kar ne gledam.

  Seveda, če bi si sam proizvajal elektriko, bi najbrž lahko ne plačeval rtv prispevka.

 23. šuši pravi:

  Tisto včeraj ni bilo nič drugega kot branjevke na tržnici. Vsekakor pa se mi že je pred oddajo zdelo zanimivo, da tokrat BB ni odvzela primera Zobec Hrastarjevi in ga morda dala komu drugemu (če se je že prej to dogajalo). Janšev odziv je bilo pričakovati.

  Najbolj pa se mi zdi, da je JJ sodil sam sebi in Kosu. In bi najraje kar oba zaprl :evil: :D

 24. abcd pravi:

  @smoger: Ne boš verjel, ampak šport me ne zanima. Vsaj kar se spremljanja tiče. Pogledam na spletu rezultate in kratek opis dogajanja in tam se moja pozornost konča. Kavčno športanje me nikoli ni privlačilo. Ampak razumem, da če nekdo gleda neki športni event, mora biti komentator kvaliteten. Zato se pa piše na službe, ki so temu namenjene. Sumim, da 99% ljudi, ki piše po forumih, tega ni storilo… “because this is for old people”. Jah,…res je..ampak RTVSLO is created by old people (mentally) for old people (phisically)… :)

  Miša molk ima “dead end job”.Nekam so jo morali dati, da počaka penzijo. Blo je treba zamenjat kader (prav) in niso mogli jo spravit v neko totalno anonimno delovno mesto. S tem so še notranji službi, ki v RTVSLO ima očitno samo fiktivno funkcijo, dodali nekoliko večjo vidljivost. Torej “pomirili” malo uporabnike, da “nekdo pa tam je”…in ona lahko počaka v miru penzijo. :)

  To jim nimam kaj zameriti. Jaz bi tudi job, kjer ko ne bom več uporaben (proizvajal kapitala), me bodo dali nekam, da čakam na penzijo, ne pa na cesto spravli, da postanem prezgodaj breme družbe. Gledano tako, je Miša zaposlena na RTVSLO, da ne počne ničesar manjši strošek, kot pa če je na socialni ali še huje s kakšnim statusom “umetnika”… :)

  Če bi sam proizvajal elektriko, bi še vedno plačeval RTV prispevek, žal. :)

 25. Tomaž pravi:

  Kako pa bomo vedeli oziroma VIDELI, kdaj mora Miša Molk v penzijo? :)

 26. Anonimno pravi:

  Lahko bi že vedel, da vsaj eno leto in 3 mesece politiki ne lažejo več, kvečjemu naredijo kakšno napakico

 27. had pravi:

  @smoger: seveda.. ze zdavnaj..

  :)

 28. smoger pravi:

  @abcd:Ali drugače, now we have 2 Mishas tha can dance sirtaki! Amazing! :O

  @had:
  had=simpatizer stranke Zares => had=simpatzer SDS, LDS, DeSUS, SD, SNS,…

  So, autogol counter status is ON.

 29. Sonja pravi:

  Bravo Had! S prijateljico sva bili včeraj zgroženi in prepričani, da bodo danes vsi govorili o tej ogabni laži. Kajti dejstbvo je, da se je JJ sicer nekaj izvijal, ampak se je zapletel še globje, ko je rekel, češ da je delal uslugu novinarju, v resnici samo hotel biti ubožček … Ampak očitno smo že vajeni, da pač JJ laže … Oziroma smo Slovenci taki, da pač raje verjamemo njegovim besedam kot svojim očem …

 30. dr. Onyx pravi:

  Če sem jaz Janšo pravilno razumel, on ni nič lagal, ampak je samo ščitil svoj vir. Karba je pa potem izdal, da mu je izročil nek zapisnik in s tem Janšo postavil na laž. Tako nekako.

  Je pa zame povsem nesprejemljivo, da se v zadevi, ki bo šele dobila epilog na sodišču in ki je bila predmet mednarodne kriminalistične preiskave, tako manipulira z javnostjo. Tudi knjiga Dejana Kaloha je očitno samo en del te manipulacije, ki sloni kot sam pravi na novinarskih člankih in velikem poku Lucu Luca.

  Če gledamo po TV kriminalistične preiskave, tam ponavadi odnašajo škatle dokumentacije in zbranega gradiva je ponavadi veliko. Tudi tu ne dvomim, da ne gre samo za beležke iz rokovnikov in nekaj elektronskih sporočil, ampak morajo imeti bistveno več, skoraj pa sigurno tudi kakšne konkretne bančne transakcije, saj sicer ne bi prišlo niti do obtožnega predloga.

  Dejan Kaloh skoraj zanesljivo tega vsega ne more poznati, ker v javnost je uspelo priti verjetno samo nekaterim dokumentom in pa zapisniki, ki so jih pač po potrebi plasirali v medije. Ampak knjiga zame ni isto kot časopisni članek. Knjiga naj bi imela neko trajnejšo vrednost, knjigo lahko vzameš v knjižnici čez pet, deset let in logično bi bilo, da napišeš knjigo, ko je zadeva končana, ko so bolj ali manj znana dejstva in okoliščine ter ima zadeva nek epilog.

 31. Franci pravi:

  Karba, ki je Janši dal zapisnik, je sedel zraven Janše. Janša pove, da je zapisnik videl TIK PRED IZIDOM KNJIGE (in ne v knjigi, kot je tule nekdo zapisal). Nato pa Karba (ki zapisnika sploh ne bi smel imeti) skoči, da Janša laže, češ da mu ga je ON dal že PRED NEKAJ MESECI. In to je za Delo glavni poudarek naslednji dan v članku o oddaji. Nemoršverjet.
  Karba je bebec. Spominja me na tisto zgodbo o žabi, ki nese škorpijona čez reko.

 32. Franci pravi:

  Še citat:
  “To kar pravi gospod Karba, drži. Ta zapisnik mi je on prinesel, jaz sem ga hotel zaščititi. On mi je takrat dejal, da mi ta zapisnik da v zameno za komentar na nekaj vprašanj, pod pogojem, da jaz tega vira nikoli ne izdam. Jaz to besedo držim, zato sem to tudi prej povedal in se vsem opravičujem za to”
  Vir:
  http://mayimbe.blog.siol.net/2010/09/05/zamesane-vloge/

 33. Vanja pravi:

  Spomnimo: Kaloh je njega dni pisal hude slavospeve Janši na silovem blogu. Potem je vse skupaj izbrisal in pristopil k Pečetu, največjemu sovražniku Janše in potem veliki pok…pride ven z neko “afero” kako naj bi ubogemu Janšeku prav po amatersko podtikali neke dokumente o preprodaji orožja. Kaloh take nepoštenosti bojda ni mogel trpeti. Zdja pa kar naenkrat napiše knjigico in menda da celo dokumente prvi v vpogled Janšeku, on Kaloh….uboga para hehehehe. Vse skupaj je zelo jsano, Kaloh je zagotovo neki amaterski palačnec, že od vsega začetka. Je pa pač na nizkem nivoju, kot je tudi njegov gospodar. Sšpomnimo se samo finske voditeljice humoristične oddaje, ki je prišla Janšeka zezati, on pa tega sploh ni zaštekal in je na debelo točil krokodilje solze nad zlobnimi obtožbami. Smo pač zumba zumba država z zumba zumba voditelji. in še bolj zumba zumba lakajčki.

 34. Matej pravi:

  Ta zapisnik mi je on prinesel, jaz sem ga hotel zaščititi.

  Samo … zakaj je potem Golobič BADGUY(TM), če je pa tudi on hotel “zaščitit Ultro”?

 35. (jm) pravi:

  Golobič anj se odloči, ali bo poslovnež ali politik. Sicer vedno obstaja vprašanje, ali je res podjetnik IN politik ali pa je morda podjetjni politik ALI politični podjetnik.

  In Ultra z svojim zavajanjem okoli tega koliko dela po tujini, bilance pa kažejo ravno drugače, ni ravno imuna na oznako “politično podjetje”.

  PS: Ali so že dali kakšno novejšo bilanco ven? Večina podjetij je to za leto 2009 že naredila.

 36. godfather pravi:

  NOVA tema ZA POGLEDE;

  BMW pred slovensko VLADO

 37. VITO CORLEONE pravi:

  VLADI se je stožilo, kako se YES sovci vozijo s prestižnimi modeli bavarske znamke BMW, zato je že na delu “MISIJA NEMOGOČE”, ki bo VLADO oborožila z bavarci, financiranje pa zagotovila iz
  PA RT IJ

 38. miki pravi:

  SO WHAT?

  Če se Janša umakne iz politike zaradi laži, ali se bo tudi GG? Ne, torej gremo dalje.

 39. had pravi:

  @miki: torej obstajata dve vrsti laži? ena je vaša, ena je naša?

 40. miki pravi:

  Ne ena je laž in ravo zato imejmo enake vatle. Se je GG umaknil iz politike. NE in pri tem ga je podprla vsa tranzicijska levica. OK jaz nimam težav s tem da se ni umaknil, tega od njega niti nisem pričakoval, samo od tistega trenutka naprej mora in sam in vsi njegovi zagovorniki vključno z moralistko Cvetko, ki poziva Janško k odstopu, zapreti gobce. Saj vemo kako gre tisti pregovor o pometenem lastnem pragu. Če pa bi se GG umaknil iz politike, potem pa bi besede levice o politični higieni imele kredibilnost, sedaj pa je nimajo. Zares mi že ne bo pridigal o lažeh, tako kot mi Turk ne bo govoril o družinskih vrednotah.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.