Ljubljanski univerzitetni inkubator v sodelovanju s podjetjem Data d.o.o. pripravlja enodnevni – brezplačni dogodek za vse, ki se želite podrobno seznaniti s podjetništvom – konferenca za inovativne in podjetne (KIP) bo preko treh sklopov predavanj odgovorila na vprašanja, ki se porajajo vsakemu, ki stopa na podjetniško pot:

 • kdo mi lahko pomaga;
 • kje lahko dobim finančno podporo, in
 • ali je moja ideja tržno perspektivna.
 • Konferenca se bo odvijala 5. oktobra 2010 v popoldanskih urah (med 13. in 19. uro) v Zbornični dvorani Univerze v Ljubljani.


  Dogodek bo otvoril rektor Univerze v Ljubljani dr. Stane Pejovnik, podjetniške izkušnje pa bodo na okrogli mizi ob koncu dogodka delili Neža Finžgar (Envit d.o.o.), Matej Kurent (CalypsoCrystal), Tone Stanovnik (Špica International d.o.o.), Aleš Špetič (Zemanta d.o.o.), Aleš Zevnik (Data d.o.o.) in Jugoslav Petkovič (Mimovrste).

  Vstop na konferenco je prost, več o programu in predavateljih pa si lahko preberete na spletni strani projekta. Prijave na konferenco so obvezne.

  One Response to Konferenca za inovativne in podjetne – 5. oktober 2010 v Zbornični dvorani Univerze v Ljubljani

  1. Bravc pravi:

   Podjetje Data je čuden “zmagovalec” minulih let. Imajo neke nenapisane koncesije in morda skorajda monopol na izobraževanja ter računovodenje za “mlada podjetja” (tiste, ki jim država podari 4500 evrov evropskih subvencij) in nasploh se mi zdi, da bi njihov nenadni poslovni uspeh bil primerna tema za Kosovo komisijo itd.

  Dodaj odgovor

  Vaš e-naslov ne bo objavljen.

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.