Mojca Kucler Dolinar – Volim “Te” – zelo neposrečen volilni slogan kandidatke NSI za županjo Ljubljane

Lokalne volitve so pred vrati. Nasmejani in prijazni obrazi kandidatov, ki potrebujejo naš glas, nas že gledajo iz plakatov ki so povsod – čakam še da me plakat Mihe Jazbinška prestraši na WC-ju.
Vsaka politična stranka, oz. kandidat ima svoj bolj ali manj posrečen slogan. Pri stranki SDS v Laškem imajo slogan Potoki postanimo reke.

Največji mimosunek sem opazil včeraj pri kandidatki NSi za županjo Ljubljane Mojci Kucler Dolinar, ki je vzela za svoj slogan besedo Volim in zraven je nekdo prijazno dopisal Te.
Mogoče je to del njene kampanje in si želi, da pritegne pozornost tistih, ki bodo “dobesedno” razumeli kaj sporoča. Ona Voli vsakega od nas – brezmejna je njena ljubezen očitno – pa vendar, ali bodo voli tudi volili njo?

 1. Je pa večja verjetnost da bi Matjaž Kek postal župan ljubljane kot pa ona. Še Chuck Norris mislim da bo imel več glasov ;)

 2. Ha, kakšne neumnosti pišeš. Chuck Norris bo seveda imel vse možne glasove in še enega viška :)

 3. No kar se tiče dopisov in sprememb, zmaga Jankovič. Nekdo je na jumbo plakatu premazal tiste tri črtice pri E-ju in sedaj lepo piše: Zoran Jankovič DILA :P

 4. Chuck Norris je sploh dovolil, da volitve bojo, kandidate pa itak on odobri. On tudi določi koga boš volil, vendar te pusti v iluziji, da si sam izbral.

 5. Tukaj v Novi Gorici pa imamo:
  Matej Arčon župan za nov zagon.
  Pa se vprašam je to samo nagon?

 6. BBB kandidra za miss ali za županjo?
  Je pa moj stari ata rekel: Veš ponoči so vse krave črne.

 7. Roni, tisti TE je del plakata in ni posledica vandalizma. Tako da se gospa zavestno oglašuje s hrvatizmom ;)

 8. @domen: hvala za razjasnitev.. jaz sem namrec gledal “originalne” plakate iz njene predstavitve – (ampak zdajle opazil, da je tam napis N.Si) :)

 9. Jaz bi rekel, da se slogan zelo posrečen. Dvignil je veliko prahu, o njem se veliko govori in piše, navsezadnje tudi na tem blogu… In ravno s to pojavnostjo je dosegel svoj namen. Če bi šlo za kr en slogan, jaz recimo spoh ne bi vedel, da mkd kandidira za ljubljansko županjo ;)

 10. Sam res zgleda kot da bi nekdo zraven napisal. Vsekakor je to zelo slaba reklama za njo. Prej si bo nakopala sovražnike kot pa podpornike. Me prav zanima kakšen bo rezultat…

 11. Franci, res da je dvignila prah, vendar na napačen način. Po mojem ni ravno posrečen, sploh v času sporov s Hrvaško. In ali ji lahko to prinese zmago? Ne, kvečem zapre kakšna vrata v bodoče.

 12. še bolj slaboumen slogan sem opazil danes na plakatu za sds v ljubljani-ZA LJUDI-za koga pa,verjetno ne za KRAVE!

 13. Kaj laprdarite o hrvatzmih, voliti je povsem slovenska beseda, celo v pravovernem SSKJ je. Več

 14. Janko, težko se boš otepal lepih in pametnih deklet, kandidatk za tvoj stolček. Volim te, dober slogan!

 15. Močno opazen plakat, med vsemi mi je njen še najbolj ostal v spominu. Sam, sem se smejala, tko da ne vem, če je to efekt, ka so ga hotl dosežt.
  Žal pa je pri Brilejevi Mojca že letela dol s plakata, tako da me ne nasmeje več vsako jutro :/

Komentarji so zaprti.