WTF? Lorella Flego rodila deklico Sofio (vir), je bil včeraj na Siolu eden izmed naslovov, ki bi ga mirne duše preskočil in bi bilo moje življenje povsem normalno, če ne bi na fotografiji zagledal dveh “precej” poznanih fac. In tudi v tekstu je bilo omenjeno – V porodnišnici sta novopečeno mamico obiskala tudi minister za zdravje Dorjan Marušič in predsednik vlade Borut Pahor,

Prosim? A se nekdo dela norca iz nas? Borut Pahor, premier ki za “reprezentanco” plačuje kavice iz svojega žepa in s svojimi 3002€ težko preživi mesec, si vzame čas za to, da gre čestitati Lorelli Flego ob rojstvu otroka? In zraven pripelje še ministra za zdravje?


Mogoče manjka v članku podatek, ki bi to zgodbo vsaj malce “omilil”, oz. jo prikazal bolj realno – recimo, da je bil Borut Pahor na obisko v Postojni, med zaposlenimi v porodnišnici, ki stavkajo in vmes skočil čestitati Lorelli. Vendar tudi to se sliši precej “neverjetno” in mi “ne pije vode”. Ali je šel premier čestitati tudi Francki iz Zgornjega Dola ob rojstvu njenega otroka?? Mogoče, vendar ona ni tako zanimiva kot Lorella in verjetno ne bi nihče tega opazil, če bi se takšen članek pojavil v medijih.

Obstaja pa tudi druga “teorija zarote”. In ja, točno to sem imel v mislih – človek v sedanjem času nikoli ne ve, kajne!?!

Ali ne bi bilo bolj pametno, da bi se Borut Pahor ukvarjal s tem, za kar je dobil mandat, kot da se kaže s takšnimi in drugačnimi zvezdami v bolnišnicah??