Big Brother Slavnih je v “polnem zamahu”. Ta teden bo nekdo izmed “slavnih” odletel – gledalci lahko izbiramo med Neno Muršič in Igorjem Misdarisem, vendar nas bo oddan glas preko telefona stal 1.99€ z DDV??!

Pred časom je Pop Tv začel zaračunavati dostop do njihovih vsebin na spletnem portalu popplus – 5€ za en mesec. Ok, razumem, Murdoch spreminja internet in sedaj mu sledijo še drugi. Bralci imamo seveda izbiro ali bomo plačevali “za ekskluzivne fotografije”, ki jih Pop-ovci poberejo na internetu in iz njih delajo zgodbe ali pa bomo preskočili njihov portal. To povsem razumem.

Cena oddanega glasu za Big Brother Slavnih se mi zdi krepko predraga in predvsem bo udarila po žepu “mularijo” – njihove starše, ki so verjetno ciljna skupina tega šova in ne pogledajo koliko stane takšen glas! Poleg tega pa je ta cena na njihovem spletnem portalu – namenjenemu Big Brotherju Slavnih napisana z zelo majhnim tekstom (kako predvidljivo) in zelo dobro skrito! Ampak takle mamo, kajne?!

15 Responses to Big Brother Slavnih – cena oddanega glasu je 1.99 € z DDV

 1. kricac pravi:

  Roni govoriš na pamet! Za plačljivim zidom so izključno video vsebine lastne produkcije Pro Plus, večina v HD. Poleg aktualnih tudi arhiv. Vsebine na spletni strani ostajajo brezplačne. Tako kot doslej.

 2. S pravi:

  T-2 ma brezplačno dva kanala, ki direktno prikazujeta dve kameri v živo BB-ja.
  Glede oddaje glasa, veliko predrago za nekaj kar nima vrednosti. Zakaj bi sodelvoal oz. glasoval če me pa to stane 1,99€?? Da bom nekoga podprl, ki ga niti ne poznam tako dobro za zgoraj navedeno ceno? NOT :)
  Bi pa če bi oni plačali da izbiram med nominirancema ;)

 3. had pravi:

  @krica: torej pop ne objavlja fotografij, ki jih pobira po drugih portalih?

  drzi pa, da sem naredil napako – namrec na strani ki sem jo omenil sem nasel novice ala Skrivnostno seksualno življenje princa Charlesa in sem bil preprican, da je to tudi del tega placljivega repertoarja.. ampak je se ena izmed cross link strani..

  in ja, ne vem kaj dobim za 5€, ker me dejansko ne zanima.. hd? za to da bom to gledal na racunalniku.. seveda :)

 4. had pravi:

  @kricac: p.s.: upam, da ti je v zadovoljstvo, ko je na prvi strani 24ur sedajle trenutno na prvi strani 6x beseda seks v naslovu novice, da o vseh ostalih clankih niti ne govorim :) ampak hu kers :)

 5. Elvis pravi:

  Portal 24ur in POP TV sta magnet za bedake, ki jih zanima, kako xy “popularna oseba” 6 X dnevno menja gate in kako so sledili princu Charlesu, ki je menda prdel med hojo. Škandalozno!

 6. kricac pravi:

  Roni … zgolj opozoril sem na tvojo napako … ni se treba razburjat … Na PopPlus-u so izključno video vsebine, ki jih sproducira Pro Plus. Nobenih fotografij z drugih portalov.

  In ne vem, zakaj zdaj kar naenkrat opletaš o spletnem portalu 24ur.com (s katerim nimam nič) in ne o popplus.si ter big brotherju, o katerem govori zgornji zapis?

 7. kricac pravi:

  Mimo grede še … Za Slovenija ima talent je bila cena za oddan glas enaka …

 8. elko pravi:

  had nabija kot ponavadi, naj prej vrne dolgove

 9. had pravi:

  @elko: kaksne dolgove?

 10. had pravi:

  @kricac: sem zgoraj zapisal, da je moja napaka, ker sem bil preprican, da je vse skupaj na “istem” naslovu

 11. Jure Damjan pravi:

  Kaj je Had, seka fovšija?

  Grem stavit pivo, da ce bi ti fural BB, bi imel glasovanje zastonj, pa vsebine tudi ane?
  Naj raja klika in pošilja, dokler klika in pošilja, in bodi hvaležen za to!

  Komu sem dolžen pivo?

 12. had pravi:

  @jure: kricacu :)

  hahaha.. ze pet let provajdam zastonj avtorsko vsebino :) in razen par mesecev, sem bil vseskozi se brez oglasov, da o oglasnih sporocilih niti ne govorim ;)

  ja, glasovanje bi imel zastonj – na zacetku, ko ni zanimivo in bi imel precej nizjo ceno oddanega glasu (kajti logika je preprosta – rajsi dam 10x pol eura, kot enkrat 2 eura) in to iz preprostega razloga – ker bi ljudje bolj uzivali v gledanju oddaje in bi jim tudi prsti lazje “zdrsnili” na mobilnike..

  me zanima koliko je bilo v tej prvi oddaji oddanih glasov? skoda, ker tega ne prikazujejo :)

 13. kricac pravi:

  Roni … ne se bat … oddanih glasov je dovolj ;)

 14. had pravi:

  @kricac: vcasih so bile stevilke javne :) no, je pa tudi res da nisem ciljan publika – ocitno :)

 15. Anonimno pravi:

  dobar ti veš roni

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.