Dva koša za smeti v Zagorju sta pritegnila mojo pozornost. Eden s pamfletom – Politika je kurba (s sliko Ivana Cankarja) in drugi – Če bi volitve karkoli spremenile, bi bile prepovedane.

In zraven povezava do spletne strani Federacije za anarhistično organiziranje (FAO) – . Všečna ideja in všečna izvedba – o samem namenu in posledicah upoštevanja tega pamfleta, pa ne bi razpravljal!

6 Responses to Politika je kurba – oglas za a-federacija.org na koših za smeti – fotografije

 1. Cyb3r pravi:

  Če se ne motim, je tale nalepka čez obraze vseh zagorskih kandidatov nalimana tudi na oglasni/reklamni tabli med semaforjem in pošto.

 2. had pravi:

  @cyb3r: haha.. to grem dons pofotkat :) zanimivo je tole blo videt v soboto, sam nisem upal objavit – predvolilni molk :)

 3. S pravi:

  Sem videl ko si imel aktivno, ravno dodal komentar pa je vse nekam zginalo (ko sem potrdil komentar mi je prikazalo samo belo stran) ;)
  …sem predvdieval da mora biti kaj takšnega.

 4. had pravi:

  @s: res je.. sem objavil, pa sem se potem premislil :) k nisem bil preprican, ce ne pase tole pod “volilni molk”.. namrec nasel bi se kdo, ki bi me obtozil da pozivam ljudi k neudelezbi na volitvah :)

 5. ZonPjer pravi:

  No, to v večini arabskih držav, na Kitajskem in S. Koreji vedo in jih lepo prepovedujejo ;)

 6. Matej pravi:

  Menim, da se teli FAOjevci zelo radi, no, kurbajo.
  Ej, ne me kenslat, saj sami pravijo, da je politika kurba, v isti sapi pa jo uporabljajo za svojo promocijo (*kreh*tadruganalepka*kreh*).
  Kuuuuurbbbbeeeeeeeee!

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.