Refresh

This website www.had.si/blog/2010/10/18/skupina-orlek-koncert-na-klancisah-fotografije/ is currently offline. Cloudflare's Always Online™ shows a snapshot of this web page from the Internet Archive's Wayback Machine. To check for the live version, click Refresh.

Skupina Orlek – Bunkovc party – koncert na Klančišah – fotografije

Skupina Orlek je že pred leti ponesla ime Zagorja v svet. Včeraj pa je v eter Radia SLO 1 ponesla ime kraja Klančiše. Kako, se sprašujete? Pod kozolcem, pri Lovskem domu na Klančišah je včeraj popoldan, v hladnem vremenu potekal 1. tradicionalni BUNKOVC Party, oz. akustični koncert skupine Orlek. In pevec Vlado Poredoš je tolikokrat ponovil besedo Klančiše v eter, da so jo poslušalci definitivno šli guglati!

  • Orlek – Adijo Knapi
  • Predvolilni boj na vasi
  • Orlek
  • Kljub nizki temperaturi, okrog petih stopinj, je bilo pod kozolcem vroče, saj so Orleki v svojem slogu zabavali publiko, ki je bila deležna odlične glasbe in še boljših, akustičnih, izvedb njihovih komadov.
    Orleki so band s kilometrino, ki še vedno uživajo v svoji glasbi in njihovi legendarni komadi kot so Čolnišče, Gremo na bunkovc, Adijo knapi, Whisky Johhny, so prepoznavni v domačih krajih in tudi drugje po Sloveniji.

    Orleki, še na mnogo koncertov in drugo leto se spet vidimo na Klančišah!

    Klik na fotografijo za celotno galerijo Skupina Orlek – Bunkovc party
    orlek klancise fotografije


    1. Matr, zaradi vremena sem se odločil da bom doma za pečko. In mi je žal. :/

      Kolk je blo pa kej folka?

    2. @cyb3r: ene 40 folka.. tolk da je bilo pod kozolcem vse nabito polno :) pa roman je nosil kostanj in bunkovc, al pa kuhancka :) taksno domace vzdusje je bilo :)

      evo, drugic ti pa jaz sporocim da grem :) pa gres z menoj

    3. Dobri so tile orleki :)
      Sam se jih spomnem, ko so prišli z ono animacijo za perkmandeljca, kar se mi je takrat za Slovenijo zdel velik dosežek (malo po tem pa se mi zdi da je Siddharta izdala Platino).
      Prvi pobere smetano al kako/naredi največji vtis ;)
      Evo tole je pa še en njihov zlo dober komad, men osebno zelo všečen: http://www.youtube.com/watch?v=KNEPWInaqtE&feature=related

    Dodaj odgovor

    Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja