Kdo je Mark Zuckerberg verjetno vemo vsi? Ustanovitelj Facebooka in najmlajši milijarder na svetu.
Delo Revije v svojem oglasu na portalu MojeDelo.com iščejo prav njega – no, slovensko verzijo Marka Zuckerberga – na kar je na twitterju opozoril kolega, dizajner Natan Nikolič.

V bistvu iščejo človeka, ki ima:

 • večletne izkušnje z urejanjem spletnih strani in je pri tem dosegel tudi vidnejše uspehe
 • izkušnje z načrtovanjem in vodenjem odmevnih kampanj na spletnih straneh,
 • odlično poznavanje in delovanje spletnega okolja, tudi spletnih skupnosti
 • odlično poznavanje medijev v svetovnem merilu
 • odlično poznavanje novih tehnologij
 • Gud lak! In če Delo Revije najdejo slovenskega Marka Zuckerberga, bom vesel, če boste informacijo o tem, kdo je to, delili z nami!

  13 Responses to Delo Revije iščejo slovenskega Marka Zuckerberga

  1. markopigac pravi:

   Dobra reklama, vendar z gotovostjo trdim, da novega MZ-ja ne bodo nasli, ze iz tega razloga, ker pravi taki majstorji delajo svoj posel dalec od reklame v medijih.

  2. had pravi:

   @marko: jeap.. ce obstaja tak “kaliber” v sloveniji, zakaj bi si mazal “prste” z mesecno placo, ce pa lahko zasluzi milijardo :)

  3. abcd pravi:

   jst jst! :)

  4. Janez pravi:

   Lep primer slovenskega razpisa, kader, ki ga realno potrebujejo, odženejo s previsokimi razpisnimi pogoji, tiste, ki razpisnim pogojem dejansko zadostujejo, bodo pa na razgovoru odgnali s plačo.

  5. abcd pravi:

   Recesija je mal zjebala zadeve..tko da se najde jih kr neki takih, ki so meli projekte in jih ni več… Dovolj je pogledati MOSS 2007 recimo in MOSS 2010, nekaj velikih akterjev ni več in verjetno sedaj jim ne bi slabo prišla ena redna plača za tisto, kar počno že cele dneve, če ne drugo zaradi informatizacijske odvisnosti.

  6. Swizec pravi:

   Najvecji fail pri vsem skupaj je pa da opisani profil nima veze z Mark Zuckerbergom ampak z ljudmi, ki jih on zaposluje.

   Hint hint, ce ustrezas temu opisu delovnih nalog se raje javi na Facebook ;)

  7. Katja pravi:

   hahahahahaha :))) spletni vizionar po moje ne ureja spletnih strani, ampak razvija svoje nore ideje. daleč od job-a “tajnice”, ki v cms kuca novice namesto novinarjev :)
   hihi, me prov zanima kakšni so vidnejši uspehi urejanja spletnih strani.. ampak, pozornost pa pritegne, ni kej ;)

  8. had pravi:

   @katja: mogoce je bil to njihov namen :) in ce je bil, potem imajo marka ze znotraj tima :)

  9. abcd pravi:

   Bolj se mi zdi, da je to ena z marketinga dala skupaj, ki ji web ni ravno domač… uporablja namreč arhaične laične izraze… verjetno so mislili nekoga, ki je bil urednik česa.

   Na misel pride recimo glasujzame.com, 200.000 dosega pred dvemi leti…danes mogoče 10.000… Tisti, ki je to urejal pade delno v ta opis. Pa še plače visoke ne bo rabil.. :)

  10. Katja pravi:

   neeeeeeeee, glej dizajn. ne paše v zuckerberg filozofijo “keep it clean and simple”. :D

  11. Anonimno pravi:

   … baje so ga že našli pri enem drugem časopisu!

  12. Vic pravi:

   In kakšno povezavo imajo časopisi z Markom Zuckerberg?

  13. Matjaz pravi:

   SpleTek je interaktivna spletna aplikacija, ki omogoča hitro, učinkovito in cenovno ugodno izdelavo in oblikovanje spletne strani.
   Aplikacija SpleTek je primerna za manjša in srednje velika podjetja, ki bi želela imeti spletno stran, pa za to nimajo na voljo veliko finančnih sredstev.

   Bitrix je profesionalna spletna aplikacija, ki omogoča izdelavo tako manjših spletnih strani, kot tudi obsežnejših spletnih mest, kot so portali, časopisne hiše, nepremičninske hiše ipd.
   Aplikacija je primerna za podjetja vseh velikosti, ki bi želela imeti spletno stran izdelano funkcionalno in vizualno na visokem nivoju. Spletna aplikacija Bitrix je polno funkcionalna, grafično in tehnološko dovršena aplikacija, ki zadovolji potrebe vsakega podjetja.

  Dodaj odgovor

  Vaš e-naslov ne bo objavljen.

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.