Google Adwords oglaševanje je zadnje čase vse bolj popularno tudi v Sloveniji. Obstaja cel kup agencij, ki ponujajo to vrsto oglaševanja v Sloveniji in za to “zaračunavajo” precejšnje vsote. Obstaja tudi cel kup ljudi, ki na raznih forumih prodajajo Google Adwords kupone v vrednosti 50$ za 10-15€, ki se lahko uporabijo samo pri Adwords računih, ki niso starejši od 14 dni.

Obstaja pa tudi možnost dobiti Google Adwords oglaševanje v vrednosti 75$ tudi zastonj! Kako? Preprosto – klik na , vnesete svoje podatke (elektronski naslov, ki ga še ne uporabljate za Adwords oglaševanje!) in vnesete državo USA ali Kanada). Vse te podatke pošljete in potem počakate kakšen teden in v “mail boxu” vas pričaka Google Adwords kupon v vrednosti 75$, ki ga lahko uporabite pri novem, ali 14 dni starem, Adwords računu. Seveda je treba narediti “transakcijo” in nakazati minimalen znesek na svoj račun in ob tem imate možnost izkoristiti ta Adwords kupon.

Veliko uspeha v Adwords oglaševanje!

3 Responses to Zastonj Google Adwords oglaševanje v vrednosti 75$

  1. AndrejRem pravi:

    Saj dobro izgleda in lahko uspe, ampak poznam tudi primere, kjer je Google (mesece kasneje) ugotovil, da ni bilo vse v skladu s pogoji kuponov (tukaj jasno piše: “new Google AdWords customers with a billing address in the United States or Canada”) in je ustavil aktivne akcije. Na “resnih” računih, s katerimi imate dolgoročne namene, se s tem ne hecat, da ne bo zelo bolela glava. (Ni fora samo, da ti blokirajo račun. Zapomnijo si vse: IP, mail, ime firme, številko kartice, oglase, ciljne strani … in ti blokirajo tudi nadaljne aktivnosti. Na nekem “black hat SEO” forumu so napisali, da lahko prideš v USA mimo tega le tako, da zamenjaš računalnik, ime firme in kreditno kartico.)

  2. Katja pravi:

    se strinjam z Andrejem .. be affraid of google ;)

  3. Zoso pravi:

    Hvala za koristno informacijo :)

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.