Sam ne sodim med ljubitelje sushija. Ravno nasprotno. Izogibam se sushija, kolikor se ga lahko in nimam pojma kaj je dober in kaj slab sushi – vse to iz preprostega razloga – nisem ljubitelj riža.

Vendar ko ti boljša polovica prinese domov sushi iz Sushimame za večerjo, ga moraš poskusiti. In ugotovil sem, da sploh ni bil tako slab!

9 Responses to Sushimama Sushi

 1. CypherBit pravi:

  Super, nisem vedel, da imajo “sushi za sabo”. Gledam njihov jedilni list in vidim, da sta na voljo dva, Set A in B. Katerega si poizkusil in kakšna je cena?

 2. had pravi:

  ti sporocim, k mi moja pove :)

  jeap.. in fajn je, k lahko jes, ko ti pase..

 3. ZonPjer pravi:

  Ni o jikkō shite yo ;)

 4. ZonPjer pravi:

  eem…yoi

 5. Janez pravi:

  Škoda, da nimajo konkurence. Dobro je že dobro, ampak vse “eksotične” restavracije v Sloveniji, z izjemo zelo razširjenih kitajskih, so enostavno predrage. Žalostno je, da so iste jedi cenejše v restavracijah v bistveno dražjih evropskih prestolnicah, npr. centralnem Londonu ali Berlinu.

 6. Mašon pravi:

  Sushimama je kul za mal se pocrkljat sem pa tja :) tut denarnica u bistvu to kr prenese, ker sem ugotovila da razne cenejše (in nespecializirane) variante niso vredne niti tok kot računajo :P jest sicer nisem ljubiteljica ‘običnega’ sushija (alge mi niso všeč), medtem ko nigrisushi (tisto na zadnji fotki) mi je pa zakon :)

 7. Imam rad riž, samo suši ni ravno nekaj, kar bi pogostokrat jedel. Imam raje Kitajsko hrano, samo tisto tapravo, ki sem jo jedel na Tajvanu, Maleziji in Singapuru. Japonska hrana zmerja izgleda super, vsak detajl je pomemben, kar se pa tiče okusa, pa je bolj pusta. Kitajska pa je bolj barvita in polna začimb in mi bolj ustreza.

 8. Kuki pravi:

  Dejansko imaš enega z lososom in enega z zelenjavo. Zelenjavnega imajo redno tudi v Mercatorju v Šiški tam pri zelenjavnem pultu. Zadeva je super okusna, odlična za lahko večerjo ali vikend zajtrk. Zraven priložijo še sojino omako, ščepec wasabija in listič na nek način prepariranega ingverja. Zdravo, dobro, poceni, primerno tudi za hitro malico med delovnim časom.

 9. Kuki pravi:

  sem mau zajebu v onem ribjem je menda tuna in ne losos.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.