had blog roni kordis had blog roni kordis

Aleš Primc – 24kul.si – bo Slovenijo rešil pred moralnim propadom!?

Aleš Primc, vodja Civilne iniciative za družino in pravice, sicer znan kot nasprotnik družinskega zakona, se je odločil, da bo rešil Slovenijo pred moralnim propadom in se bo boril proti vsem drugače mislečim (da ne bo pomote – Slovenija je v riti, ampak ne tako, da bi jo lahko rešil Aleš Primc).

Taisti Aleš Primc, ki verjame da lahko družino sestavljajo le oče, mama in otrok in nikakor ne dve osebi istega spola, se je odpravil na misijo, kjer sedaj rešuje človekove pravice v šolah. V bistvu se bori proti Amnesty International Slovenija (AIS) in Društvu Legebitra, ki bosta moralno pokvarila slovenske otroke, če bodo le ti vedeli, da obstajajo tudi istospolni partnerji! V 21. stoletju se o tem ne sme predavati, govoriti, niti karkoli drugega. V njegovem pozivu manjka samo še sežig na grmadi za vse drugače misleče in bi bila mera polna!

Na portalu 24kul.si (kako zanimivo ime, kajne?) je objavil pismo, ki ga je poslal tudi ministru za šolstvo Igorju Lukšiču, v katerem je med drugim zapisal (zanimiv del):

 • po večjem številu slovenskih osnovnih in srednjih šol izvaja prava homoseksualna prevzgoja otrok največkrat brez vednosti in dovoljenja staršev
 • spodbujanje otrok, naj ne sprejmejo svojega naravnega spola, ampak naj si sami določijo spol
 • spodbujanje otrok, naj eksperimentirajo in preizkušajo različne spolne prakse, da bodo ugotovili svojo spolno usmerjenost

 • V bistvu sploh ne vem proti čemu se bori, kajti ti, proti katerim se bori, so mu podali odgovore, ki prikazujejo njegov boj povsem v drugačni luči. Ampak zdajle ima priložnost, da v ljudeh prebudi strah in izkoristi situacijo, ko mu bo kdo še verjel. Sicer dvomim – tudi število “facebook šerov” pove dovolj o tem.

  Bolj zanimiv je odgovor tistih, proti katerim letijo zgoraj zapisane besede:
  Odziv na pismo Civilne iniciative za družino in pravice otrok

  Zadeva: Odziv Amnesty International na pismo Civilne iniciative za družino in pravice otrok ministru za šolstvo z zadevo Teden protesta za spoštovanje človekovih pravic

  Dejstvo je, da že okoli leto in pol v naši ponudbi delavnic nimamo delavnice na temo pravic istospolno usmerjenih. V letošnjem šolskem letu tako ponujamo 4 tematike: nasilje nad ženskami v družini; Splošna deklaracija človekovih pravic & človekove pravice in Amnesty International; dostojanstvo človeka in revščina ter diskriminacija in strpnost.

  Izjava za javnost Društva informacijski center Legebitra o izvajanju delavnic o izobraževanju o človekovih pravicah

  Zahteva po umiku delavnic o ČP iz šol je strogo v nasprotju z drugo točko 26. člena Splošne deklaracije o človekovih pravicah, ki pravi: »Izobraževanje mora biti usmerjeno k polnemu razvoju človekove osebnosti in utrjevanju spoštovanja človekovih pravic in temeljnih svoboščin. Pospeševati mora razumevanje, strpnost in prijateljstvo med vsemi narodi in med rasami in verskimi skupinami ter pospeševati dejavnost Združenih narodov in ohranitev miru.«

  Obrekovanje in žaljive obdolžitve, ki jih v javnost v teh dneh intenzivno lansirajo članice in člani Zavoda Kul.si in Civilne iniciative za družino in pravice otrok, niso nič drugega, kot posledica pomanjkanja argumentov nasprotnikov družinskega zakonika za njegovo zavračanje.

  Ah ja, Aleš Primc, kdo bi verjel puhlicam, ki jih poskušaš spraviti v javnost v boju proti vsem drugače mislečim. Mogoče bi bilo zanimivo, če imaš otroke (ali jih boš imel), da bi si ti našli istospolne partnerje. Me zanima kaj bi naredil v tem primeru? Jih zaprl v bolnico, kjer bi jih “ozdravili te hude bolezni”? Jih sežgal na grmadi? Ali pa ne razmišljaš tako daleč, kajti tebi se to ne more zgoditi?!

  1. Ta človek si zasluži pozornsti. Je pa res, da je taka zadeva v naši mali državici takoj “vroča”, kaj češ. Mogoče pa je dobro, da se to pojasni in da takšni ljudje z njegovo miselnostjo spoznajo, da so oni tisti, katere bo treba “ozdraviti” in da je naša družba že zdavnaj predelala te zadeve. Mene bolj zanimajo njegove ideje o boju proti korupciji in kako povečati delovna mesta in plače. Naj nas “ozdravi” teh kroničnih bolezni zadnjega desetletja.

  2. G. Primc se bori za dejanske vrednote človeške družbe. Družina, ki jo tvorijo oče, mati in otroci je ideal človeškega rodu. Zahvaljujoč takšni skupnosti, se je človeški rod ohranil in se med primati povzpel na vrh vseh živih bitij. Zaradi svoje superiornosti ni več povsem podvržen zakonom narave, saj je s svojo modrostjo ustvarjalen, ne pobira le plodove narave, temveč tudi dobrine, ki jih je potrebno primerno obdelati in si z njimi zagotavljti obstoj in razvoj skladno z Darwinovo teorijo.
   Človek se je naučil koristiti tudi dobrine, ki jih je v naravi v izobilju, niso pa dostopne bitjem, ki ne uporabljajo razuma.
   Izobilja polni in preobžrti, pa se med ljudmi pojavljajo preroki, ki zavračajo osnovne vrednote narave in izkrivljajo navke, ki v njej vladajo. Zaradi svoje pokvečenosti, želijo, da bi bili vsi ljudje pokvečeni, da bi zavladali antijunaki, da bi postavili svet in naravo na glavo.
   Vsakdo, ki odstopa od naravnih idealov je pritzadet. Glede na to, da človeštvo producira več dobrin, kot jih za preživetje potrebuje, lahko vzdržuje tudi takšne, ki sami ne morejo ustvarjati lestvice človeškega napredka, Ne morejo stopati po njej, zato jih sposobni “šlepamo”!
   Narava tega ne pozna! Selekcija je neizprosna, zamagujejo in ostajajo samo najboljši, najmočnejši in najsposobnejši. Ti so pripuščeni, da zagotavljajo obstoj svoje rase, svoje vrste!
   V kolikor človeštvo zaradi izobilja nasede marginalcem, jih spusti na pozicijo valdanja, bo propadlo. To nas poučuje zgodovina, ki ve povedati o propadu Sodome in Gomore. K sreči je človeški rod razprostren po celi Zemlji in posamezne Sodome in Gomore še ne pomenijo človeškega razsula.
   Če bi se prebivalci teh pregrešnih mest zavedali svoje izkrivlejenosti, bi morda sedaj bili center sveta, tako pa so prišli v zgodovino, kot opomin človeštvu.
   Zelo targično bi bilo, če bi ravno Slovenci bili tisti narod, ki bi sicer poučeni o grehih Sodome in Gomore utonili v pozabo.
   Prepričan sem, da Slovenci podpiramo in pomagamo vsem pomoči potrebnim, nismo pa za to, da bi postali vsi skupaj odvisni od pomoči, ki nam je nihče ne bo hotel ponuditi in bomo zato izumrli.
   Enospolni revčki, vdajte se v usodo, da vam je pomoč potrebna, ne potapljajte pa tiste, ki vam bodo pomoč nudili. To so tisti, ki morejo in zmorejo ohranjati rod s tem, da delajo in rojevajo otroke. Le otroci nas bodo preživljali na stara leta in le oni bodo nadaljevali naš rod.
   Vsi tisti, ki tega ne priznavate, ste sirote!!!

  3. @apm: dobrodosel v 21. stoletje.. mogoce je cas, da ugotovis, da zunaj stirih zidov obstaja zivljenje, ki se razvija in ki je drugacno od tega, kar so si nekateri dolga stoletja prizadevali, da bi bilo..

   enospolni revčki? lepo si se oznacil.. lepse, bi se tezko..

  4. G. Primc se bori za dejanske vrednote človeške družbe. Družina, ki jo tvorijo oče, mati in otroci je ideal človeškega rodu.

   V bistvu hočeš reči:

   G. Primc se bori za dejanske vrednote krščanske družbe. Družina, ki jo tvorijo oče, mati in otroci je ideal krščanske družbe.

   Had, Forgive them, for they don’t know what they’re doing ;)

  5. Vse skupaj je samo copy paste istih ameriških konservativnih natolcevanj o hudobnih liberalcih in komunistih, ki hočejo uboge otroke spremeniti v homoseksualce. Žalostno, da nekateri to celo verjamejo.

  6. Aleš Primc naj si prizadeva za otroke, ki živijo v družinah kjer je alkohol,droga,neodgovornost,diktatorska vzgoja… Sam sem preživel otroštvo v družini kjer je bil oče alkoholik. Vsi smo veliko preterpeli. Bilo je huje kot vojna. Popolnoma vseeno bi mi bilo, če bi me vzgajali dve istospolni osebi, samo da bi bila odgovornost ljubezen sreča.Svetovno prebivalsvo strmo narašča posledice pa bodo bolezni vojne veliko hudega.Istospolni sigurno ne bodo uničili človeštva bodo ga pa zagotovo požeruhi hudobneži nestrpneži.Sam imam družino ženo in tri otroke Prizadevam si za odgovorno srečno življenje. Lep pozdrav

  7. Gospod PRIMC ocitno nima dovlj zaupanja v svojo lastno heteroseksualnost.
   On hoce da je homoseksualnost obsojana in prepovedana, kajti ce ne bo, se boji da se bodo v njem samem prebudila custva in nagoni ki jih v sebi zatira.
   Njegova kampanja proti istospolnim ljudem je pravzaprav kampanja proti njegovim lastnim istospolnim zeljam.
   PRI DRUGIH PREPOVEDUJE TISTO KAR SI SAM NA TIHEM ZELI.

  Dodaj odgovor

  Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja