Sem ljubitelj Coca Cole. In ko sem se zjutraj več kot eno uro v koloni cijazil mimo Domžal, je bil pogled na Cocal Cola Božičkov tovornjak prava odrešitev.

Naj sneži, samo da Coca Cole ne zmanjka!? Sicer imam rajši Dedka Mraza, vendar se tudi Božičku (Coca Cola) težko uprem. Kaj pa vi? Koga imate rajši – Dedek Mraz, Božiček ali Miklavž

6 Responses to Coca Cola Božiček – letos zame ne bo krize

 1. Prisegam na Dedka Mraza in Cockto. Had, sedaj pa sem razočaran nad tabo. A res piješ to imperialistično sodo na osnovi koke? ;)

  Ps: Jaz, če že pijem colo, običajno izberem Pepsi.

 2. Kuki pravi:

  I prefer Cocta, pijača naše in vaše mladosti. Sam voda je pa zakon!

 3. Youre pravi:

  Coca Cola ma zmerej najbolse promocije v casu bozica.

 4. Tomaz pravi:

  Tale objava mi je narisala nasmeh na obrazu. Najprej začudnje že več kot leto dni je v planu sprememba “cerade” na tem tovornjaku in še vedno ni realizirana :)

  Drugo pa kljub temu, da dnevno več kot 10 ur namenjam tej blagovni znamki še vedno mi je čarobno videti ta tovornjak na sliki oz. cesti.

  Kot eden izmed odgovornih, da vsako leto Coca-Cola pričara v vaših domovih, kar se da čarobno vzdušje me veseli, da ne samo v Coca-Cola ekipi odmeva Božič je Coca-Cola čas!

  Had big secret samo zate, kot zvestemu potrošniku naše čarobne pijače in navdušencu nad unikatnimi stekleničkami (glej prejšni post). Prihodnjo leto maja prazujemo 125 let blagovne znamke Coca-Cola in v ta namen bomo na trg lansirani prva pakiranja Coca-Cola v identični obliki. Z veseljem, če me pocukaš za email ti priskrbim prva pakiranja :)

 5. had pravi:

  @tomaz: nikar ne spreminjajte cerade.. tole mi je povsem polepsalo dan.. ce bi bil tovornjak se malce “okrancan”, kot so tisti iz oglasov za coca colo, bi bilo sicer ze kicasto, ampak bi bilo to to :)

  bom pa zelo zelo zelo vesel, ce bom imel moznost dobiti “specialno pakiranje” :)

  hvala :)

 6. igre pravi:

  No glede na to da sem otrok prejsnjega rezima sigurno navijam za Dedka Mraza, bozicka skoraj nisem poznal. Takrat so zame bli vsi dedkimrazi (obleceni v rdece al belo).

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.